Dizinin son sezonunda 3. ve 5.bölümdeki aksiyona para ve emek harcanmış. Onun dışında boş bir sezon oldu. Diyaloglar vs berbattı ki bu diziyi yapan müthiş diyaloglar ve kurgudur. Son bölüm vasat bir pembedizi bölümü gibi olmuş denebilir. İnsan şunu merak ediyor. Neden 2 sene beklendi son sezon için. Hiç gerek yokmuş.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Finali az önce izledim. İnanamıyorum. Bu kadar kötü olabileceğini tahmin etmemiştim ki üçüncü bölümden sonra beklentimi sıfıra indirmiş durumdaydım. Konu bütünlüğü ve sahneler açısından Sharknado kalitesinde bir bölüm olmuş, söylenecek fazla bir şey yok. Dram kısımları ise bizim türk dizilerinin çoğundan daha kötüydü. Imdb puanı da an itibariyle 4.5.

Bir de "Night King'in hikayesini spin off olarak verecekler o yüzden bir şey açıklamadılar" diyenler falan vardı. Umarım öyle bir şey yaparlar. Bir arkadaşla rutinimiz vardır; yifye girip puanı 2, 1.5 vs olan filmleri indirip izleriz eğlenmek için. Bunların yapacağı night king de onlara alternatif olur en azından.
Spin off ları bu D&D denen 2 gerizekalı yapmayacak,bundan sonra gelecek hiçbir got projesinde yoklar kısacası. Star wars ile anlaşmışlar,oranın da içine etmeye gidiyorlar.

Son sezon özeti

D7Cvu4IXsAA2lyJ.jpg

Mustafa Cengiz: "Game of Thrones'in son bölümünü hepimiz sabırsızlıkla bekledik"

Chicharito: "Dizi harikaydı ama son sezonu korkunçtu. Çok aceleye getirilmiş, rezil bir senaryo yazılmış."

D7BZILRX4AEKn38.jpg

Hayatimda izledigim en kotu final, hatta en kotu dizi bolumu.
Gercekten bravo senaristlere efsane olmaya yaklasmis bir seriyi lise musameresi tadinda bitirdiler

Aegon 1000 kılıcı, ejderhaya ateşiyle nasıl bir tahta çevirdi ?

çünkü drogon alev püskürtmeye başladığında tahtın kılıçları bir anda eridi. ezik büzük oldu ben inanmıyorum aegon targeryanın bu işi ejderha nefesiyle yaptığına resmen palavra.

Sonuç olarak o meşhur tahta kim oturdu?

sanki adamlar 7. sezonda bitirmek istemişler de silah zoruyla 1 sezon daha yaptırmışlar gibi. adamlara 1 haftada 8. sezonun senaryosunu yazın demişler adamlarda aceleye getirmiş gibi.

muhafız hakan 2. sezon> got 8. sezon

Bence senaryo bilinçli olarak böyle yazılmış Sabote edilmek istenmiş dizi başka hiçbir açıklaması yok.Sokaktan geçen bir Fanboy'u tutup al kardeşim sana hayatının şansı 8.sezonun senaryosunu sen yaz deseler BİN kat daha iyi bir sezon ortaya çıkardı.

Evet finalde herkesi şoke eden bir gelişme olacak.Tahta Ejderha oturacak.Kölesi olarak ise işe başlayacak isim Tyrion olacak.Hatırlarsanız bir bölümde zincirli halde iken Tyrion onları beslemişti

Bir an gerçekleşecek sandım ama o bunu yazacak senaristler nerede ?

Böyle bir son olsaydı yer yerinden oynardı abartmıyorum

Şişko herif blogunda 2 kitabin gelecegini yazmiş ama tarih vermem

internette laf atanlara laf atmiş adi herif

Geri
Üst Alt