- 21 Eylül 2012
- 6.810
- 5.006
- 1.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Spin off ları bu D&D denen 2 gerizekalı yapmayacak,bundan sonra gelecek hiçbir got projesinde yoklar kısacası. Star wars ile anlaşmışlar,oranın da içine etmeye gidiyorlar.Finali az önce izledim. İnanamıyorum. Bu kadar kötü olabileceğini tahmin etmemiştim ki üçüncü bölümden sonra beklentimi sıfıra indirmiş durumdaydım. Konu bütünlüğü ve sahneler açısından Sharknado kalitesinde bir bölüm olmuş, söylenecek fazla bir şey yok. Dram kısımları ise bizim türk dizilerinin çoğundan daha kötüydü. Imdb puanı da an itibariyle 4.5.
Bir de "Night King'in hikayesini spin off olarak verecekler o yüzden bir şey açıklamadılar" diyenler falan vardı. Umarım öyle bir şey yaparlar. Bir arkadaşla rutinimiz vardır; yifye girip puanı 2, 1.5 vs olan filmleri indirip izleriz eğlenmek için. Bunların yapacağı night king de onlara alternatif olur en azından.
Sonuç olarak o meşhur tahta kim oturdu?
O dönemler güzeldi lan dizi.bakam dedim çaycı hüseyin kılıklı bi herifle sibel hanımın çarpışma sahnesi çıktı sağ tarafta![]()
Bravo kuzen çözmüşsün mevzuyu.
Evet finalde herkesi şoke eden bir gelişme olacak.Tahta Ejderha oturacak.Kölesi olarak ise işe başlayacak isim Tyrion olacak.Hatırlarsanız bir bölümde zincirli halde iken Tyrion onları beslemişti