Hani mukellef bir yemek yersin, ustune hafif bir tatli, kahven gelir, sigarani yakarsin, kahveden bir yudum alirsin da bulasik suyu gibidir
Ne agzinin tadi kalir, ne yedigin yemegin keyfi kalir ya
Hah iste aynen oyle oldu

4mw4eas2laz21.jpg

Aktörlerde, cinematography, çekimlerde falan hiçbir sıkıntı yok. Hatta son sezonda olan olaylara katılıyorum ama bu senaristler ne yaptı abi 2 yıl boyunca, bu kadar mı boktan yazılırdı hikaye. X'in Y'yi öldürmesine vs katılıyorum da, işlerin nasıl oraya geldiğine, aceleyle bok edilmesine katılmıyorum, çok saçmaydı ve kötü bir tat bıraktı dizi...

Prequelların ilki de sanırım ilk white walker vs insanlık savaşında geçecekmiş, yine 8 sezonluk build up yapıp white walkerlara karşı sonra tek episodeda sonuca bağlamayacaklarını umuyorum...

Bu çocuklar daha mantıklı yazarlardı son sezonu yemin ederim 2 senede.
Az teori falan okusalardı keşke neler neler vardı redditte.
sırf o teorilerin hiçbiri doğru çıkmasın diye bukadar boktan şeyler yazmadılarsa neyim. bu ters köşe manyağı heriflerin sinema anlayışı ters köşe yapmaktan ibaret, çok büyük bi halt olduğunu zannediyorlar.

sırf o teorilerin hiçbiri doğru çıkmasın diye bukadar boktan şeyler yazmadılarsa neyim. bu ters köşe manyağı heriflerin sinema anlayışı ters köşe yapmaktan ibaret, çok büyük bi halt olduğunu zannediyorlar.
Beyinsizler, Bran geçti ya tahta çok şaşırdık aman çok şaşırdık bütün hikaye kurgusunun içine ettiler. Jon boşuna dizinin ana karakteri olmuş mesela :)

7 sezonluk güzelim yapımın tek bir sezonla nasıl b.k edilebileceğini görmüş olduk. Tam anlamıyla bir hayal kırıklığı hatta hayal kırıklığının da ötesinde. Biz 2 sene bunun için mi bekledik. Askerden dönen oğlumu bekler gibi bekledim lan. Şu senaryoya hiç mi özenilmez arkadaş. Tamamen bitsin gitsin de kurtulalım havasında çekilmiş. Alenen dizinin izleyicilerine ihanet etmişler. D.B. Weis ve David Benioff denen hıyar ağalarının imzasının olduğu yapımları bir daha sevseler izlemem!! Neymiş Star Wars çekeceklermiş! Bunların çekeceği Star Wars filminden ne hayır gelir?

Nesini beğendin mk beklentin bu muydu

Evet dersen daha beter sövmeye başlıcam.
Beklentim yoktu bu yuzden begendim

Cok fazla senaryo okudum beni hicbiri tatmin etmemisti, bir seylerin bitmesini seven bir insan degilim lakin got biterken cok guzel bir sey yapti basladigi gibi bitirdi olay orgusunu acik uclu birakti hikayelerin devam edebiliritesini her yerde dusundurdu surekli gecmise atif yapti ve finali degil sonrasini planladi.

Bunlari cok az dizi yapar, benim begendigim yani bitmemesiydi yani

HBO 10 sezon istiyordu, david benioff ve DB Weissden, ama onlar istemedi cunku yeni Star wars dizisine Disney inanilmaz para teklif etmis ve ondan bitirmisler diye soylenti var

Tamamen HBO hatasi hic mi düsünmezler bu adamlar Disney ile anlasmis Final sezonu basdan savurma yaparlar diye? Ne vardi yani bu ikili Disney ile anlasidiktan sonra derhal yerine baska birini getirmeleri gerekirdi 10 Sezonuda güzelce izlerdik. Yazik günah böyle güzel bir dizi böyle bitirilmesi.

Beklentim yoktu bu yuzden begendim

Cok fazla senaryo okudum beni hicbiri tatmin etmemisti, bir seylerin bitmesini seven bir insan degilim lakin got biterken cok guzel bir sey yapti basladigi gibi bitirdi olay orgusunu acik uclu birakti hikayelerin devam edebiliritesini her yerde dusundurdu surekli gecmise atif yapti ve finali degil sonrasini planladi.

Bunlari cok az dizi yapar, benim begendigim yani bitmemesiydi yani
Ucu açık bırakmak mı marifet

Burada donen 6. veya 7. sezona kadar olan muhabbetlerin guzelliginden bahsediliyor fakat 8. sezondaki muhabbetler umrumda degil. Sonucta zaten 7 sezon konustular ve 8. sezon savas olmaliydi. Ustune 2 yil ara vererek beklentiyi de yukselttiler ve hem kahve bardagiyla hem de su sisesiyle 2 yil beklemenin bombos bir yalan oldugu cikti. Herneyse dun Spartacus God of Arena izledim. Bilen biliyordur ama acin izleyin. 1. bolumden 6. bolume kadar cok daha kaliteli savas ve dovus sahneleri var. Mantik hatalarini filan gecelim, sonucta her dizide mantiga onem verseler en fazla 2 bolum surer ama hakikaten 3. ve 5. bolumdeki savas sahneleri inanilmaz vasat ve ozensizdi. Birakin 2 yili bu dizi 7. sezon hic kirpilmadan 12. bolum olarak bitebilirdi.

Geri
Üst Alt