Bu diziye çok geç başlamıştım. 4 ya da 5.sezonda. İyi ki de öyle yapmıştım seri şekilde seyrettim. Her şey öyle güzeldi ki.

O son sezonu niye çektiniz şerefsizin çocukları?

Sezon 1-4: efsane.
Sonra: vasat.
Son sezon: çöp

game-of-thrones-seasons-like-drawing-a-horse-last-seasons-suck-are-the-worst.jpg

Bu diziye çok geç başlamıştım. 4 ya da 5.sezonda. İyi ki de öyle yapmıştım seri şekilde seyrettim. Her şey öyle güzeldi ki.

O son sezonu niye çektiniz şerefsizin çocukları?
Yönetmen denen iki hiyar starwars filmini çekme hayali yüzünden batırdılar guzelim diziyi. Sonra starwars'dan da kovuldular.

G.R.R Martin parayı bulunca kitabı da bitirmedi saçma sapan sezonlar oldu son iki sezon özellikle

Şükrü bey bilmem katılır mısınız; ilk sezonda ak gezenler gelecekken bir ürperti oluyordu. O heyecanı bi daha yaşayamadık

7 sezon akgezen diye diye altımıza scrtip herifleri 1 gecede yok etmeleri hakkındaki goruslerin ?
Ayriyetten bu dizide 2 karakter havada kalmıştır ..Valar Morgulis dayıyla Daario Naharis bu karakterlerin üstüne senaryo bile yazılırdı.. Daario Naharis uzaklarda ejderhaları büyütürken Daenerysin bir manitasi vardı hatta sonradan farklı biri oynamaya başlamıştı o herif efsane savasciydi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt