Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.384
- 12.021
- 2.573
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
#15 uzun süre sonra gelen düzeltme: tükürdüğümü yalama zamanı geldi, imdb'ye de güvenerek yaptığım dangalaklığın noktasına virgülüne dokunmadan hatta eklediğim görseli de kaldırmadan(gerçi hala görsele bakınca sibel kekilli olabilir diyorum) 2. ve 4. bölümlerde karşımıza çıkan kişi sibel kekilli değil. verdiğim linkte imdb'de daha önce 2. bölüm castinde sibel kekilli gözüküyordu ama şuan kaldırılmış ama yine de sibel kekilli 9. ve 10. bölümlerde shae karakterini dizide oynayacak. ve edindiğim bilgiye göre shae 18 yaşlarında. 2. bölümde sibel kekilli sandığım karakterin 9 yaşında pleasure house'a satıldığını ve 4. bölümde söylenildiği gibi 15 sene orada kaldığını hesaba katarsak o karakter shae değildir. dolayısıyla oynayan da kekilli değildir, saygılarımla.
https://www.itusozluk.com/goster.php/game+of+thrones
ben de bu diziyle ilgili konu acmak icin girmistim bu bolume
Kararsizlar icin shakespear'in ustune yuzuklerin efendisi'ni serpin sonra bir aile dramasi katip karisitirin ortaya Game of Thrones cikar diyebilirim. Son zamanlarda seyrettigim en kaliteli yapim.
muhtemelen seks ve vahset yuzunden Turkiye'de agir sansur yemeden yer bulamaz. Fakat torrent'leri isohunt gibi sitelerde mevcut. Her bolumu git gide daha cok arttiriyor tempoyu dunku bolumu serinin en iyisiydi bence.