Cevap: Game of Thrones

Emin misiniz 2. bölüm olduğuna? Bazen eski bir bölümü veya kolaj bir videoyu yeni bölüm diye koyuyorlar indirilmek için.

1 saat daha alt yazı ararım sonra dalarım.Şöyle bi baktım da Khal dilinde olan kısımlar var oralar sıkıntı olacak biraz :D

58178-26622.jpg

200full-.jpg

jack_gleeson.jpg

JackGleeson.jpg

bu küçüklükten bu zaman kadar nesil heralde nesil heralde!

Diziyi çeviren eleman: https://twitter.com/#!/esekherif_

Cem Özdemir ‏ @esekherif_

Az bilgi vereyim, bölüm HBOGO'dan sızmış, normalde önümüzdeki pazartesi gelecekti. İngilizce altyazı çıkması çok zor gibi.

Hadi çıktı diyelim, bunu izleyince 3. bölüm taa 16 Nisan'a kalacak. 2 hafta beklemek gerekecek.

Bu arada Dothraki dilinde geçen konuşmalar var, onların İngilizcesi de yazmıyor. Bari onlar yazaydı iyiydi.

Bunu gecen yil da yapmisti HBO bir bolumde. Bir bolumu yayinlayip digerini sitesine koymustu ayni hafta. Oyle yaptilar herhalde yine.

[video=youtube;rxLOXUGmRKI]https://www.youtube.com/watch?v=rxLOXUGmRKI[/video]

Zenci kaptan tam bi reyiz :2aloh1:

2. bolum baya hizli geldi yalniz dizinin hala guzel bir savas sahnesi eksik,hep politik hep politik

Hiç bir bölümünü izlemedim bilerek.4 sezon felan bitsin.Hepsini 1 günde izleyeceğim :D

Hiç bir bölümünü izlemedim bilerek.4 sezon felan bitsin.Hepsini 1 günde izleyeceğim :D

Goruntu kalitesi gozunde dusuk gelir hocam :)

Sen daha iyi anlarsin gercide eski filmlere bakinca (cekim olarak) oha lan dediklerim cocuk isi gibi geliyor simdi

Goruntu kalitesi gozunde dusuk gelir hocam :)

Sen daha iyi anlarsin gercide eski filmlere bakinca (cekim olarak) oha lan dediklerim cocuk isi gibi geliyor simdi

Haklısında en uyuz olduğum konu haftalarca bir diziyi beklemek.Birde bazen diziler gereken izlenme oranları alamayınca yeni sezonlar felan gelmiyor.En iyisi beklemek abi :D

2. sezonun ilk bölümünü yeni izledim. Cofri kaldığı yerden devam. :)

Geri
Üst Alt