Cevap: Game of Thrones

sen ne arıyon oglum ?

savaş vs istiyorsan boşuna kasma

Biraz daha izle Uğur'cum :)

peki cnm
kiss.gif

sen ne arıyon oglum ?

savaş vs istiyorsan boşuna kasma

2 bölüm daha izliyim bakıyım ama dizide bi olay yok şimdilik. 3 saat geçti daha bi kız gelin gitti ilginc bi kabileye bide cocugu attılar yukardan. 1 bölüm onun iyileşmesi sürdü. ilginc
cherub.gif

[video=youtube;tQsdIX7P4nk]https://www.youtube.com/watch?v=tQsdIX7P4nk[/video]

13.bölüm biraz daha hareketli görünüyor.

Yani dizide boş muhabbet nedense ben hiç göremiyorum off mükemmel gerçekten gelmiş geçmiş en iyi dizi olma yolunda ilerliyo ... 2.Sezon 2.Bölüm mükemmel bitti tek kelimeyle ...

ep.3'e baktim, çok saglam yeni hatun var /abazan mode off

hikaye yavas yavas sekil almaya basliyor btw, ep4'te hareketlilik olur diye dusunuyorum. khaleesi'den haber yok yine

Anasını satayım lafa gelince herkeste 100 bin kişilik ordu var ama gerçekten mi bahsediyorlar yoksa hepsi Travian mı oynuyor belli değil.

Natalie hızlı girdi ama biraz hayal kırıklığı yarattı :(

Savas sahnesi olmasa da birkac saglam duello falan istiyor insan gormek. Diger yandan ismi ustunde taht oyunlari, kilic kalkan degil entrika, Tyrion'un akil oyunlari on planda.

sorun su ali; savası biz degil onlar verdi aslında, herkes savasa hazırlandı, ee simdi de savas yok, mesele bu. biraz hareket lazım ama diziye yeani.

Kitap bu şekilde ilerliyormuş başlarda sanırım, okumadım ama öyle söyleniyor. Gerçi geçen sezonki Robb'un kazandığı büyük savaşı da göstermemişlerdi, sonucunu görmüştük sadece. Umarım bu sezon öyle bir hata yapmazlar.

Natalie Dormer'a resmen bittim :ask:

Böyle bir güzellik bulmuşken, ılıklık yapan Renly'in aklına şaşayım... :sopa::sopa:

bu adamlarin neticede LoTR vari bir butçeleri yok. yani ayni visual effect'le flnda beklemeyin simdiye kadar ben bu sezonu begendim

targaryenlileri daha fazla konuya katmalari lazim ama bence. ve diziye soyle Khal Drogo gibi costuracak adam lazim.

Dün indirdim 13. bölümü, yarın izleme fırsatım olur ancak.

Geri
Üst Alt