Cevap: Game of Thrones

Bu diziden hiçbi zaman savaş vs beklemedim ilk sezona hayran kalırken savaş vs. yoktu zaten :) dizi genel olarak sönük bu sezon ...

Dizide birbirinden bağımsız çok karakter ve her bölüm 45dk olunca hikayeye giriş bölümleri çok uzadı, ama zannımca son 4 bölüm gayet iyi olacak.bu sezon bazı bölümler sönük geçti. Ama 6. ve 4. bölümleri çok beğendim mesela.

7.bölüm tanıtımı.

[video=youtube;QwYafEfdTkA]https://www.youtube.com/watch?v=QwYafEfdTkA&feature=related[/video]

Son sahnede Jamie'nin konuşması harbi güzeldi... Bastard tam liseli gibi davranıyor bu rada gözümden düştü biraz.

Tywin Lannisterla Arya'nın muhabbetleri de müthiş onu es geçmeyelim.

-----spoiler-------

Theonun astığı cesetlerin fake olduğu çok belli... iki tane mazlumu almışlar çiftlikten muhtemelen

-----spoiler-------

theon ölsün gitsin arzık köpek

ayrca dizi sönük falan degil süper ilerliyoru olaylar olaylar ... begenmeyen gitsin kurtalar vadisi izlesin . qarthta olan olaylarda feci ..

dizi iiyi gidiyor ayrıca kılıçların fırtınası kitabını aldım çok sağlam ilerliyor :D

Neler neler oldu yahu.

Epik bir hikayeden cok vahset var dizide. Yanmis cocuklar, dogranan kundaklik bebekler, cocuklara iskence gibi sahnelerden gina geldi bana artik. Bir daha da izlemem.

zıçtı ortalıgın agzına herif zaten ama ilüzyonda olabilir o yahu kafa karıştırıcı. ayrıca konseyde halletmeden önce ne demek istediler zenci olan ile ? o sıra başka birşey düşünüyordum

Orasını ben de tam anlamadım.

Bölümün sonundaki cesetlerin başkası olduğu çok belliydi.Çocukları bulamayınca halka rezil olmamak için 2 tane garibanı astılar.Yüzleri belli olmasın diye de yaktılar.

Bence çok abartılıyor bu dizi, tamam izliyorum falan da o kadar yani. Geçen bölüm ne oldu desen hatırlamam.

Kalitenin dibi her açıdan Breaking Bad dir ama saydığın dizi tarzlarından değil hatta tarzı yok kara mizah diyelim.

Geri
Üst Alt