Cevap: Game of Thrones

Yabancı olarak How I Met Your Mother ve The Walking Dead. Bunlara benzer kalitede diziler varsa önerilere açığım renkdaş ;)

game of thrones i beğenmiyorsun da the walikng dead i nasıl beğeniysroun anlamadım hadi 1. sezon harikaydı ama 2. sezonda içine ettiler dizinin :)

game of thrones i beğenmiyorsun da the walikng dead i nasıl beğeniysroun anlamadım hadi 1. sezon harikaydı ama 2. sezonda içine ettiler dizinin :)

Sürekli bir aksiyon var The Walking Dead'de, evet ikinci sezon biraz durağan geçti bir eve tıkıldıklarından dolayı ama sezon finali yine muhteşemdi. Game of Thrones, ne bileyim izlerken garip bir his oluyor insanda. Hep bir şeyler olacak diye seyirciyi gazlıyor, yok savaş gelecek yok kış gelecek. Artık bıktırdı yani, bizim Türk dizileri gibi gelmeye başladı.

Sürekli bir aksiyon var The Walking Dead'de, evet ikinci sezon biraz durağan geçti bir eve tıkıldıklarından dolayı ama sezon finali yine muhteşemdi. Game of Thrones, ne bileyim izlerken garip bir his oluyor insanda. Hep bir şeyler olacak diye seyirciyi gazlıyor, yok savaş gelecek yok kış gelecek. Artık bıktırdı yani, bizim Türk dizileri gibi gelmeye başladı.

valla 2. sezonu öyle duruma getirdiler ki o kız ölünce sevinesim geldi :d ayrıca game of thrones adı üstünde taht oyunları ekşın fazla yok :) keşke olsa bi yüzüklerin efendisindeki savaş sahneleri ama yok :D

inş savaş sahnesi falan olmaz

valla 2. sezonu öyle duruma getirdiler ki o kız ölünce sevinesim geldi :d ayrıca game of thrones adı üstünde taht oyunları ekşın fazla yok :) keşke olsa bi yüzüklerin efendisindeki savaş sahneleri ama yok :D

3.sezon hapishanede geçecekmiş. Hani o son bölümde uzaktan gördükleri yer. Bir de sondaki psikopat kadını çok merak ediyorum zombiyi süs bebeği gibi gezdirenden :D

Game of Thrones, taht oyunları tamam da herkes çok övüyor yok şöyle muhteşem böyle muhteşem diye de ne bileyim ben pek etkilenmedim yani. Benim zevksizliğim de olabilir :D

Game of Thrones

GoT

guven ozveri tecrube in turkish ¿¿

ne olucagını söylemeyin lan 1 1!!1 1

3.sezon hapishanede geçecekmiş. Hani o son bölümde uzaktan gördükleri yer. Bir de sondaki psikopat kadını çok merak ediyorum zombiyi süs bebeği gibi gezdirenden :D

Game of Thrones, taht oyunları tamam da herkes çok övüyor yok şöyle muhteşem böyle muhteşem diye de ne bileyim ben pek etkilenmedim yani. Benim zevksizliğim de olabilir :D

inş. ilk sezonu yakalarlar güzel bir dizi :D

Şu son bölüm benim için sezonun en kötü bölümüydü,zaten 45 dakikanın 15'İ Snowla yabani kızın fantezi,milli olma muhabbetleriyle geçti.Yeterr daa büssürü karakter var dizide,bu malzemeyle böyle giderse bu dizi 15-20 yıl sürer:D

45 dakika snow'un maceralarını versinler izlerim kitabıma .. acaba naptılar ona

Snow - Kız muhabbeti harbiden gereksizdi. Bi de Jamie'nin kaçmak için yanındaki elemanı öldürmesi saçmaydı. Ölü gibi yat demesi yeterdi. Ayrıca kaçmak için muhafızlarla savaşırken Jamie'ye yardım ederdi. Saçma.

sondan 1 önceki bölüm (6) en güzel bölümdü bu sezon için, her krallıkta bir olay vardı :)

son bölüm de iyiydi ama muhabbetlerde gereksiz uzatılmalar vardı.. yinede 3 " acaba ne oldu?" ile bitti bölüm :) snow, kralkatili ve bran

Catelyn ne yaptın sen yahu Ned hayatta olsa ağzını burnunu kırardı...

2. sezonun her bölümünü çıkar çıkmaz indiriyorum ama izlemedim henüz, iki bölüm daha kaldı hepsi çıksın da toptan izleyeyim :)

Geri
Üst Alt