Cevap: Game of Thrones

bi les bolum daha, tamda E6 ve E7 iyiye gidiyor diyoduk.

bu arada snow hakkinda çok pis spoiler okudum geçen gun

Harbi bu Stark erkekleri bişeyleri doğrultusunda hareket ettikçe işler daha kötü olacak:D Robb köprünün lordunu kızdırdı, Theon da bunların yanında büyümüş tam abaza ... Snow desen iyice gözümden düştü. Ned de doğru durmamış zaten:)

Bana göre Tywin-Arya'nın muhhabbetleri ve Tyrion götürüyor işi şu anda.

Snow vahşilere katılır büyük ihtimalle ama Theon gibi işler de yapmaz. Kitabını oluyorum şimdi ikisi de aynı yerde sayılır öğrenirim yakın zamanda bakalım...

theon gidicidir. çok pis koyacaklar ona felegini sasiracak artis

Stannis gelecek alayını .....

En adam gibi adamları Stannis zaten. Taht onun hakkıdır.

taht stannis'in hakkida o kizil saçli witch biseyler çeviriyo, sonradan elinden almasin tahti.

Bölüm sonundaki ezgi mükemmeldi.Ayrıca; Arya tam bir reyis

Unutmadan;

Haftaya savaş var la.
You_Rock_Emoticon.gif
You_Rock_Emoticon.gif

Tahtta kim oturuyorsa taht onun hakkıdır:o

Khaleesi'nin muhabbeti eski Türk filmlerine benzedi.Kız tahta oturayım diyor etrafındaki ayılar gel ben seni oturtayım diyor.Yanındaki dayı da söylüyor ejderhayı bırak g.tü kurtar diye ama daha çakmadı olayı.

Tecrube kazaniyor Khaleesi yavas yavas (:

Ve sonucta ejderha avantaji da var ve bulacaktir ejderhalarini.

Şu dizinin sonunu merak ediyorum. Kaç yıla biter bu dizi. Gönlümüz ejderhalı abladan yana olsada, ejderhalar büyüyecekte, ordu kuracakda, hepsini yıkacakta ohooooo :) Birde çok kopuk ilerliyor dizi. Can sıkıcı hale geliyor. Çok fazla ana karakter var.

Şu dizinin sonunu merak ediyorum. Kaç yıla biter bu dizi. Gönlümüz ejderhalı abladan yana olsada, ejderhalar büyüyecekte, ordu kuracakda, hepsini yıkacakta ohooooo :) Birde çok kopuk ilerliyor dizi. Can sıkıcı hale geliyor. Çok fazla ana karakter var.

haziranda 5. kitabı çiiyor ejderhaların savaşi die belki orda tahtına oturur :D

2.sezon da 10 bölümden mi oluşacak acaba ?

9.Bölüm "Blackwater" Promo;

[video=youtube;iVJpNRWWEX8]https://www.youtube.com/watch?v=iVJpNRWWEX8&feature=endscreen&NR=1[/video]

Geri
Üst Alt