Cevap: Game of Thrones

benjen olamaz o reis

ne alaka adam white walker

-----------------

3'u sezonu izlermiyim bilmiyorum çunku harbiden dizi çok boka bagladi bu sezon. battle of kings landing disinda soyle adam gibi bolum çikartmadilar. john snow khaleesi theon gereksiz kisiler SPOILER gerçi khaleesi 3u sezonda olecek/ ve starklarda ne yapiyor belli degil. arya desen bir sezon ayni yerde gerçi jques reyiz bi adam. sibel kekilliyide gordummu içim bulaniyor.

sogudum diziden kisacasi çok lagaluga yapiyolar

nooooooo.jpg

Diziden SPOILER sandım

Game of Thrones maceram buraya kadarmış :(

Kitap serisinin ismi de aynımı ? İlk önce okuyayım sonra izlerim seriyi daha güzel oluyor böyle.

White Walker işte olm, taa 1.sezonun ilk bölümünde çıkmışlardı ortaya. 20 bölümdür beklediğimiz an geldi :)

Onların ne işi var savaşla.Onlardamı kral olmak istiyoor asq.7-8 bölüm sakin bi şekilde götür,son bölüm bütün karakterleri göster

Ya iyi güzel diyorsunuzda son bölümde Jon Snow adamı öldürdü de.Sonra dediler ya.Cesedi yakın yoksa white walker olmasını istemeyiz diye.Onun için şey ettim.Tamam lan ezmeyin. :asd:

Bu arada kitabını almayı düşünüyordum ama türkçe çevirisi rezalet diyorlar.İngilizcemde iyi değil.Ayda yılda 1 kitap okucaktım onunda çevirisi leşmiş.

ulan hakkı onu okumayan yoktur . iyi vari sevindim bu işe . çok gereksiz artislikler içerisinde idi.

Khaleesi dizinin en iyi karakterlerinden lan ne gereksizi

karaktere demedim ki zaten. ben sevmiyorum ayrıca önünde gelen 1 ton adam var

Yarım atlı, uzun saçlı, mavi gözlü yiğit yeni reisim artık. :ayatollah:

Bu arada bu Starkların şehrinin yakılması olayını anlayamamıştım biraz araştırdım zaten anlamamamız gerekiyomuş.3 sezonda açığa kavuşturulacakmış burası :)

Hakkaten Greyjoy ve korsanlara ne oldu kaleyi yakıp kaçtılar diye anladım ben ama olay farklı mı?

Bu arada kuzeyde bir şekil ölen herkes o walker'lara katılıyor sanırım o yüzden bedenleri yakıyorlar. Jon Snow'a kalkıp peşine düşsün istemezsin demişti eleman.

Dolayısı ile amcası da olabilir yani mantıklı.

özgür çok tehlikeli sorular soruyorsun bak 3. sezon başlamadan 4. ü beklemeye başlarız

yanliz ustteki abi neden o sisko cocugu oldurmedi? soyle bakti sonra bunlami ugrasacam aq mi dedi napti

ben olsam savunmasız güdügü öldürmem . aglıyor falan birde . kaçanların affı yok ama .

arkadaşlar güzel Türkçemiz varken white walker demek neden :) hadi ingilizcesini yazdınız da doğrusunu yazsanız, walkerlar ne oluyor :)

dilimize biraz daha özen göstersek, saygılar :tiphat:

whİte walker rulezzzzz !!!!

Kitapların isimlerini ve dizideki karşılıklarını yazabilecek biri var mı?

Yani ben de ilk kitap var mesela o 1. sezon sanırım okumadım henüz.

Hangi kitap hangi bölümlere denk geliyor acaba?

direkt seri abi . 1. kitabı aldım aynen 1. sezon . kitaplara baglı gidiyorlar .

1. sezon budur
scaled.php

Geri
Üst Alt