Cevap: Game of Thrones

Biz kitapları okumadık sonradan bir şerefsizlik yapıyorlarsa yaz içinde :D

Dizi akışına göre so far so good :yenieek:

spoiler alarm

:lol:

[GG]
Cersei-and-Jaime-cersei-lannister-31147155-1280-720.png

[video=youtube;8cFx5HSpAvQ]https://www.youtube.com/watch?v=8cFx5HSpAvQ[/video]

[/GG]

O sayılmaz, kazayla oldu, aslanım dercesine vuracaktı sert olmuş biraz (bence)

Al sana birliktelik :D

Birliktelik diyorsanız işte daha ne kadar içten candan olsun. Kenetlenmişler ailecek. :D

Kuzeyin asaleti,Ned Stark'ın karakteri yeter.Winter has come.Üşüyoruz koca reis :(

Cersei karakterini canlandiran Lena Headey super bir oyuncu yalniz. Dredd filminde asagidaki halde gorunce taniyamadim filmin basinda.

tumblr_maxe1wpowd1r1n3eno1_500.jpg

Genelde kotu karakterleri canlandirsa da aslinda seker gibi bir insandir kendisi.

MV5BMTM5MDMxMjM1N15BMl5BanBnXkFtZTcwNjA3Nzc5MQ@@._V1._SY314_CR5,0,214,314_.jpg

Kargaların Ziyafetini okuyorum ama çoğu ana karakter yok Kılıçların Fırtınasından sonra çerez gibi gidiyor kitap :trollface:

Hatta 31 Mart. Mart'ın anasının nikahında yani :(

renkdaslar

1.Sezon 10.bölüm bitirdim ,bir kac sorum olacak ,daha dogrusu 3 tane

-----------------------------------------------------Spoiler------------------------------------------------------

bu Drogo ile Eddard Stark niye bu kadar basitce öldürüldü ?..sonra karsi tarafin en önemli adamlarindan birinin durumuda kritik ..neredeyse 1 bölümde 3 tane Reis ölüyordu yau :D

Sonra bu Jon Snow tam olarak neden o katildigi yerde durmasi lazim ,tamam söz verdi ama yinede babasi ölmüs ordan ayrilamiyor...o bölge Savas yapacak deniliyordu..Snow reis savas icin mi oraya gönderildi ?

birde 10.bölümün son sahnesindeki Khalesinin üzerinde olan Ejderhalar nerden geldi..bu Dragon meselesi gercekmi yani ?

renkdaslar

1.Sezon 10.bölüm bitirdim ,bir kac sorum olacak ,daha dogrusu 3 tane

-----------------------------------------------------Spoiler------------------------------------------------------

bu Drogo ile Eddard Stark niye bu kadar basitce öldürüldü ?..sonra karsi tarafin en önemli adamlarindan birinin durumuda kritik ..neredeyse 1 bölümde 3 tane Reis ölüyordu yau :D

Sonra bu Jon Snow tam olarak neden o katildigi yerde durmasi lazim ,tamam söz verdi ama yinede babasi ölmüs ordan ayrilamiyor...o bölge Savas yapacak deniliyordu..Snow reis savas icin mi oraya gönderildi ?

birde 10.bölümün son sahnesindeki Khalesinin üzerinde olan Ejderhalar nerden geldi..bu Dragon meselesi gercekmi yani ?

GRRM reisin görüşü bu her karakter birgün ölümü tadacaktir :D

Söz verdi yeminli kardeş olmak için o yüzden yemini bozmadı.

[GG]ejderha yumurtalarıyla Drago nun cesedini yakyordu ordan çiktilar[/GG] :D

Bu diziye de başladım 2 sezonmuş. 2 haftaya bitiririm :D

2 haftaya demişim ama 2 günde ilk sezon bitti, 2 günde de 2.sezonu bitiririm. Sezon finali de ilginçti, bu ejderhalar bi harika dostum :D

Geri
Üst Alt