Cevap: Game of Thrones

sonuç olarak yazar diziye uyarlanacağını düşünmeden yazmış.starklar şu ana kadar hiç savaş kaybetmiyor ama babaları ölüyor,dört cocuğuda cok zor durumlara düşüyor ve evleri yanıyor.diğer aile üyelerine ne olacağınıda ilerleyen zamanlarda göreceğiz.lenisterlerse savaş alanında olağanüstü beceriksiz olmalarına ve her yerde starklardan sopa yemelerine rağmen şu anda ülkenin hakimi durumunda.yazar başka bir şey anlatıyor yani.görsel sahneler daha fazla olsa biraz daha ilgi uyandırabilirdi elbette ama game of thronesin büyük ilgi görmesinin sebebi kesinlikle kurgusu.

Senaryo sizi epey şaşırtacak, kitapları okuduğum için söyleyebiliyorum bunu. Üç dizilik konusu var bu dizinin.

Acayip olaylar olacak ilerleyen bölümlerde. Kitapları okumayanların çeneleri yere düşecek.

Senaryo sizi epey şaşırtacak, kitapları okuduğum için söyleyebiliyorum bunu. Üç dizilik konusu var bu dizinin.

Kitaplara başlayayım dedim, ilk kitabı biraz okudum. Ama sıktı. Diziden dolayı az çok ne olacağını bilince hiç sarmıyor. Ama şu an üçüncü kitabı okumak isterdim mesela, ama o zaman da dizinin hiç heyecanı kalmaz. Böyle bir ikilemdeyim işte. Ama o yazar bozuntusunun sürekli Starkları ezdirmesinden gına geldi, yakalarsam fena yapacağım o adamı :sopa:

3.sezon başladı dimi kaç bölüm oynandı ? biriksinde öyle izleyeyim

Bu sabah 3. Bölümü oynadi.....

biraz durgundu bu bölüm ama o nasil bir sondu öyle :SS:

[GG]Adam resmen Jaime Lannister'in elini kesdi[/GG] agzim acik kaldi resmen :yikes:

Bu sabah 3. Bölümü oynadi.....

biraz durgundu bu bölüm ama o nasil bir sondu öyle :SS:

[GG]Adam resmen Jaime Lannister'in elini kesdi[/GG] agzim acik kaldi resmen :yikes:

Aynen ya bölüm baya durgundu hatta tüm bölümler içinde en vasat bölümdü bence ama sonunda öyle bişey olduki hahaha yine zirve yaptı :asd:

Kitaplara başlayayım dedim, ilk kitabı biraz okudum. Ama sıktı. Diziden dolayı az çok ne olacağını bilince hiç sarmıyor. Ama şu an üçüncü kitabı okumak isterdim mesela, ama o zaman da dizinin hiç heyecanı kalmaz. Böyle bir ikilemdeyim işte. Ama o yazar bozuntusunun sürekli Starkları ezdirmesinden gına geldi, yakalarsam fena yapacağım o adamı :sopa:

Yazarın ne yapacağı belli değil en ana karakterleri acımadan öldürüyor.

Bu Lena'nın sürekli limon yemiş gibi bir ifade takınması kötü. Rol icabımıdır bilmem ama.

Dizideki bir numara hanım o erkek sevici hassas şövalyenin kardeşi bence. Tudors'ta da oynadıydı. Joffrey'nin yerinde olsam eskitmiştim şimdiye hanımefendiyi.

3.sezon nihayet 3.bölümle başladı..Bu bölüm baya iyidi..

Komedi özel bölümüydü sanırım :) Güzel bölümdü.

offf bölümün sonu tüm bölüme degerdi... icim gitti lan :(

Bir de ilk başta anlamıyor, sadece bakıyor ya...Kötü oldum ya :(

Sezonun şimdilik en iyi bölümüydü. Tabi yine olaylar hızlandırılmış, tabakhaneye tabak yetiştirme derdinden vazgeçmeyecekler anlaşılan :(

İcinde bir suru karakter olup 3 sezondur hicbirsey olmayan dizi vallahi bayiyor artik.

Geri
Üst Alt