Cevap: Game of Thrones

Jamie'ye nasıl sempati duyuyorsunuz yahu, adam Jofrey'nin hem dayısı hem babası. Yazarken iğrendim.

Jamie'ye nasıl sempati duyuyorsunuz yahu, adam Jofrey'nin hem dayısı hem babası. Yazarken iğrendim.

sonuçta olabilir adamlar kanlarının bozulmasını istemiyor ve dönem farkı plus çok hoş bir hatun

bunlar hep TAHT OYUNLARI

starkslara ne olcak biliyorum,sezon sonu ne olcak biliyorum,khalesinin başına neler gelicek ve tahta oturup oturmuyacagını biliyorum,krallıj içindeki ölümleri biliyorum.

joffrey'i islak odunla dövesim var

sam da migdeyi calistiracagina biraz kafayi calistirmali

cersei cok hos :ask:

[GG]ulan sam ne ettin!! bıçağı da bıraktı orda mal yaa asrın en büyük icadıydı o :)[/GG]

Sansa'da ne boy var maşallah

tam savaş başlayacak diye sevinirken haftaya yeni bölüm yokmuş :sad007:

[GG]daario naharis, jaqen ile birlikte favori karakterlerim arasına girdi :D[/GG]

[GG] Ak dede gitti ya la bu kadarcık mıydı yani 2. sezonun son sahnesinde o kadar atarlandın , çoştun . Bir bıçak darbesine bakar , adamı madam yaparlar , akıllı ol demiştik .

O kuzgunlara gelince onlar da ne ayaksa orda adam neyle uğraşıyor , bunlar da kombine sahibi gibi dizildiler , izliyorlar .Acayip sinir oldum ,Sam'in yerinde olsam Tarık Mengüç'ten önce bu kuşlara girişirdim . Fena değildi bu bölüm işte çarşı karışacak artık . [/GG]

[GG]:omg: Sam o hançeri nasıl bırakırsın orda hiçmi kafan basmıyo, MMORPG lerde legendary item resmen op olabilirdin :sad007:[/GG]

[GG]Aynı zamanda küçücük çocuğu gözünü kırpmadan öldürebilen bir adam ...

Ama sırf bi banyo sahnesinde kralı nasıl öldürdüğünü anlattı , Brienne'ye merhamet gösterdi ve elini kaybetti diye hemen sevmeye başladılar adamı ...

Çamurlarda debelenirken kesik eliyle ne kadar mutlu mesuttum anlatamam :asd:[/GG]

Ak gezenler sadece ateşle ölmüyor muydu ben mi yanlış biliyorum

jaime milyonlarca adam'i kurtardi mad king'i oldurerek

tabi bacisini finfonluyo o yonu biraz bozuk

dany ne hatunsun massallah

simdi iki hafta ara veriyolarmis tatil

2 hafta ara mı olur yahu..

Bu arada sayfa dalyayı yaptı :yenieek:

Müthiş dizi ama aşırı yavaş ilerliyor ve sonunda bir sezona bütün aksiyonu sıkıştıracaklar.

Geri
Üst Alt