Daenerys Targaryen gibi karın, Arya Stark gibi kızın olsun 10 milyon $ borcun olsun.. zaten borcunu istemeye kimsenin bi tarafı yemez :D

Arya zaten erkek olacakmış da yanlışlıkla kız olarak doğmuş :D bu bölümde verdi yine odunu

öte yandan, sen insansan biz neyiz?

daenerys-targaryen-5.jpg

Parti kur oy verelim Khaleesi..

Ilk bölüm güzeldi, Jaime ve Arya ile Hound'i begendim.

Oberyn çok tehlikeli karakter.

Dün güzel program vardı cnbc-e'de, behind the scenes gibi baya oyuncular tek tek konuştu, eski ve yeni sezonlar hakkında.

Yayın akışından adını bulup netten izleyebilirsiniz belki.

Dizide Stark kalmamasına rağmen dizinin reisi evet bir Stark.Houndla harika bir 2li olacaklar belli,intikam almaya da başladı hafiften the north remembers hesabı.Dizinin başlangıç kısmı güzeldi,Tywin reisin kılıcı döküp kurt postunu atması fln.Tyrion yine bildiğimiz gibi aktı.Prens Oberyn tehlikeli karakter lannisterlara kara bulut gibi çökecek.Khaalesi tarafında fazla gelişme olmadı,arada gösterdiler o bana yetti

iyi basladı. Dizi dediğin böyle olur.
Tazının son sahnelerdeki f**ck the king kısmı müthişti :D

Çok iyi bir bölümle başladı bence. 1 saat nasıl geçti anlamadım. Bu sezon sanırım geçen sezondan çok daha iyi olacak. Hatta tahminim odur ki 1. sezondan sonraki en iyi sezon olur. Arya ise ilk bölümden döktürdü :)))

Bknz: Güzel kılıçmış belki kürdan olarak kullanırım :D

Joffrey ye birsey olmasinda kim ölürse ölsün

* LG G2 Tapatalk *

Dizide Stark kalmamasına rağmen dizinin reisi evet bir Stark.Houndla harika bir 2li olacaklar belli,intikam almaya da başladı hafiften the north remembers hesabı.Dizinin başlangıç kısmı güzeldi,Tywin reisin kılıcı döküp kurt postunu atması fln.Tyrion yine bildiğimiz gibi aktı.Prens Oberyn tehlikeli karakter lannisterlara kara bulut gibi çökecek.Khaalesi tarafında fazla gelişme olmadı,arada gösterdiler o bana yetti

Hound neden intikam pesinde? Starkla alakasi yok o, bence Arya'yi güvenilir yere götürüyor, Tully amcasina. O adamlari zaten öldürmek istemedi, ama Arya o eve girdikten sonra o da girmek zorundaydi yoksa öldürmezdi muhtemelen

Sezon güzel başladı.Prens Oberyn çok sağlam karaktere benziyor.

Ben şu dallama Thenn'leri hiç sevdim.Nereden çıktı şerefsizler.

Bir de Khaalesi'nin yanındaki dallamanın yüzü mü değişti?Kaçırdım orasını

Edit:Ayrıca bu hıyar ejderhaların büyüdükçe asileşmeleri hoş değil :D

2. sezonun başında bırakmıştım nedense, başlayayım artık.

Güzel başladı.Ayrıca benim de dikkatimi çekti Khaleesi'nin yanındaki adam değişmiş.

torrentten indirin beyler dizi sitelerindeki görüntü leş ikiside 720p

dizi sitelerindeki 720p

torrenten indirdiğim 720p

sonra kurun splash pro video playerı adam gibi izleyin

Geri
Üst Alt