iyice saçmaladılar en sevilen karakterleri saçma sapan öldürüyolar ne gerek var adamın kafasını parçalanmasına

say their names george martin

our favorite characters...

you raped them. you murdered them. you killed their children.

:D

Kitabı okuyanlar senaryonun bayağı dengesiz ilerlediğini söylüyorlar, bu bölümdeki bazı sahneler 3. kitaptayken bazıları 5. kitaptaymış. Hatta kitapta hiç olmayan yerler de vardı deniyor, inşallah düzgün bağlarlar olayları saçmalamazlar.

Kitabı okuyanlar senaryonun bayağı dengesiz ilerlediğini söylüyorlar, bu bölümdeki bazı sahneler 3. kitaptayken bazıları 5. kitaptaymış. Hatta kitapta hiç olmayan yerler de vardı deniyor, inşallah düzgün bağlarlar olayları saçmalamazlar.

Sadece ilk kitabı okudum ama kitap bu tarz oynamalara müsait bence. Çünkü sürekli farklı odaklardan farklı olaylar anlattığı için, karakterler arası denge kurmak, dizinin akıcılığını sağlamak amaçlı küçük değişimler normal.

Yani Greyjoy'un başına gelenler ile doğudaki olaylar atıyorum, direk bağ yok aralarında diziden bildiğimiz kadarı ile en azından. Bunlar kronolojik olarak hatalı olsa bile fazla etki etmez hikayeye.

Anladık acın büyüktü de şartlar düşünüldüğünde şova hiç gerek yoktu bilader Tuttuğum bir karakterin başına bile gelse böyle gore sahnelere bayılıyorum :asd:

Oberynn'i baya tutmuştum ki harika dövüştü o ayıya karşı.Tek hatası o kadar çabuk öldüğüne inanmasıydı.

Yalnız Imp'in tek kurtuluşu Mountain'in ölmesi.Başka çıkar yol yok

Jorah da haketmiş.Ama adamın ters hareketi olmamıştı.Jon Snow o kuşatmadan nasıl çıkacak merak ediyorum.O da çıkamazsa işimiz yaş

adk_1366192084__georgerrmartingameofthrones.jpg

Yeni bölüm çıktığından beri spoiler içerisinde küfürlü veya +18 içerikler paylaşılıyor, bunlar yasak arkadaşlar durduk yere ceza almayın öyle şeyler yazıp.

Düellonun sonucunu bildiğim halde heyecan yaptım ulan tuttu denen kuponun son saniyede yatması gibi. Dengesiz arkadaş sonucu söylemeseydi elim ayağım titrerdi kesin.

tapa

iyice saçmaladılar en sevilen karakterleri saçma sapan öldürüyolar ne gerek var adamın kafasını parçalanmasına

Adam kitapta böyle yazmış çünkü bildiğim kadarıyla. Yani birilerinin favori karakteri olmadan çok daha önce belirlenmişti. Kitap dışına çıkmasını istiyorsan bilemem. Bana fark etmez kitaba uyulmuş uyulmamış dizi güzel olduktan sonra açıkcası :)

[attachment=10510:asda.png]

Red wedding :asd:

Ekli dosyalar

• asda.webp
    asda.webp
    15 KB · Görüntüleme: 161
Arkadaş herif Fatality yaptı resmen ya, bu kadar da olmamalıydı güzelim adama.

O neydi la öyle harbiden mortal kombat 9 fatality gibi :D Dizinin sevilen bir karakteri daha acımasız bir şekilde öldürüldü. George RR Martin manyak mısın olm? :asd:

clegane bir gecirdi prens oberyn'in 32 disi birden döküldü ya :D

cok kolay, ama cok da acimasiz öldü...

bu kadar artistlik yaparsan arena'da böyle kafani patlatirlar iste :D

Bu arada tekrar izledim de Tywin Lannister, düello öncesi o çığırtkan abiye masalı keeeees , kes masalı yeter demiş resmen. :asd:

Böcek hikayesini anlayamamıştım ta ki son sahneye kadar. Reis orda vermiş mesajı bize.

tapa

Geri
Üst Alt