Mountain öldü mü ölmedi mi şimdi ? Ulan o kadarda sağlam dövüşmüştün anasını satayim,tek çizik almadan en korkulan adamı haşamat edecekken niye şov yaparsın ki

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Q68OLb4AMIs[/media]

es selaaaa tu esselaaaaaa

adios mountain

9. bölüm tamamen buraya ayrılmaz inşallah.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=hO1canTSajE[/media]

Yav ne uzadı bea anlayan varsa anlatsın madem. Boş bir böcek muhabbeti döndü, sonrasında da adam böcek gibi ezildi. Onu demek istedim. Benzetmeyi zaten uydurdum hikayedeki kişilere göre.

tapa

hocam siz bisi cikardiysaniz paylasin demissin ,niye hararet yaptin ,soguk bisiler getireyim¿¿¿

Hadi be bu kadar da olmaz... Tyrion'nun sacinin teline degerlerse o kitapin yazarini, o dizi'nin yönetmeninide......

Ayrica o böcek hikayesi Tyrion'un hayati icin sembol olarak anlatti. Bu durumda Tyrion böcek oluyor ve babasi, ablasi ve ezmek isteyen bütün insanlar hikayede ki yegeni oluyor. Neden beni bu kadar eziyorsunuz demek istedi. Hikaye cok hosuma gitti.

Lord Baelish gibi bir adam yönetimde olsa gelecek sene sampiyonlar ligini aliriz.

@Özgür Kızılaslan destek lazım reyiz olayı açıklar mısın

Zeka ozurlu cocuk bocekleri amacsizca eziyordu. Tyrion bunu sorguladi ama aslinda izahi cok basitti, cunku yapabiliyordu. Cocugun aptal olmasi, amacsiz olmasi, boceklerden iri oldugu ve onlari tek hamlede ezebilecegi gercegini degistirmiyordu. Tyrion burada kendini bocek olarak goruyor ve digerlerinden daha zeki olmasina ragmen ezilmesinin, yok sayilmasinin adaletsizligine atif yapiyor. Ayni o cocuk gibi hic bir sey dusunmeden sadece yapabildiginiz icin, kendinizi tatmin amacli dis gecirebildiginizi eziyorsunuz diyor yani. Ayni olayin bolum finalinde de fiziksel olarak gerceklesmesi gondermeyi tamamliyor. Aslinda Tyrion orada bolumun sonunu soyluyor ama anlamiyoruz. Buna foreshadowing teknigi deniyor. Filmde dizide bir karakter hikayenin ilerisini acik eder ama izlemeden anlayamayiz. Ornek icin sonraki spoiler pls

Ustte anlattigima ornek amacli spoiler Lost dizisinden

Charlie daha ilk sezonda bogularak olmekten bahseder, basina gelmesinden korktugunu anlatir. Sezonlar sonra bogularak ölür

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt