- 1 Ağustos 2009
- 47.096
- 49.409
- 4.878
hamdolsun 2.sezonu da bitirdim. çok hızlı ilerlememeye çalışıyorum, her hafta bir bölüm beklememek için lakin duydum ki 5.sezon iptal edilmiş. teyitli bir bilgi mi dostlar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hamdolsun 2.sezonu da bitirdim. çok hızlı ilerlememeye çalışıyorum, her hafta bir bölüm beklememek için lakin duydum ki 5.sezon iptal edilmiş. teyitli bir bilgi mi dostlar?
Dünyanın en popüler dizisi yav, böyle birşey olması mümkün mü? Geçen de bizim arkadaş 5. sezon son olacakmış diyordu. Nereden okuyorsunuz böyle saçma sapan şeyleri![]()
Dünyanın en popüler dizisi yav, böyle birşey olması mümkün mü? Geçen de bizim arkadaş 5. sezon son olacakmış diyordu. Nereden okuyorsunuz böyle saçma sapan şeyleri![]()
kitapları okuyanların dahil merak ettiği bir soru var.
ölürken o hatun neden "henüz hiç bişey bilmiyorsun john snow" dedi
![]()
Ejdarhaları salla şunlardan 20 tane olsa tüm westerosu fethedersin
O ok neydi lan
Lannister'lara diş geçiremezler.
ben de merak ettim ne demek istedigini acikcasi. ne düsünüyorsun? bilgi var mi?
1. ya da 2. sezonda "yabaniler o kadar adam toplayamaz toplasa bile düzenli ordu kuramaz muhabbetleri" dönmüştü.
Tahmini yapan az da olsa haklı çıktı. O ne saçma sapan saldırıdır lan.Sauron reyizden hiç mi birşey öğrenmediniz
Yav adam her bölgeden ufak ufak birliklerle taciz etti işte hangi saldırıyı nasıl savunuyorlar inceledi. Durumu analiz edip öyle dalacak. Jon da ondan korktu da Mance'i indirmezsek durum kötü diye gitti zaten
hacım izledikten sonra spoylır pahasına aradım taradım hiç bişey yok. kitapları okuyanların bıle bır düşüncesi bilgisi yok. hep soru hep soru. düşün tek bir teori bile yok hep soru.
devler den başka yaratıklarda varda onlarla mı dalacaklar, bu saldırı sadece savunma kırma mı amaçlıydı napıcaklar anlamadım ki.
Tamam da yeani 2 dev mındar oldu.İsraf.Kaç senede yetişiyordur