Bu işi çözse çözse Lannister'lar çözer kabul edelim ki, bu işi sonlandıracak iradeye sahip başka grup yok

Çok fena bir bölümdü beğendim :D Uzun zamandır böyle bir aksiyon yoktu çok iyi geldi. Yalnız bazı renkdaşlar sezonun son bölümünde lady stoneheart falan demiş. Nedir diye google images dan baktım. Doğruysa son bölümden sonra nisan 2015'e kadar sabır taşı g.t.müzde patlar aga :asd:

Dünyanın en popüler dizisi yav, böyle birşey olması mümkün mü? Geçen de bizim arkadaş 5. sezon son olacakmış diyordu. Nereden okuyorsunuz böyle saçma sapan şeyleri :D

Yok abi iptal değil yanlış şeetmişim :D ertelenmiş zamanında çıkmayacakmış filan gibisinden şeyler türettim kafamda. Hoş, hangi düzenle yeni sezon çıkıyor onu da bilmiyorum da. :D

beyler son bölümü bekleyin.hatta son sahnesini yok artık hımmaaaanı diceksiniz :D

Beyler bir sey soracagim bilgisi olan var mi ? Ilk sezon duvarin obur yakasina gecen ned stark in kardesi vardi karizma bi karakter. Gitti ve geri gelmedi. Onunla ilgisi olan var mi acaba? Ben biraz arastirdim ama bise bulamadim yalniz su mantikli geldi. John snow un babasi bence de ned stark degil amcasi bildigimiz o adam. Ayrica su yaban ordusunu derleten toplayaninda o oldugunu dusunuyorum . Arkalarinda starklarin amcasi var bencr

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beyler bir sey soracagim bilgisi olan var mi ? Ilk sezon duvarin obur yakasina gecen ned stark in kardesi vardi karizma bi karakter. Gitti ve geri gelmedi. Onunla ilgisi olan var mi acaba? Ben biraz arastirdim ama bise bulamadim yalniz su mantikli geldi. John snow un babasi bence de ned stark degil amcasi bildigimiz o adam. Ayrica su yaban ordusunu derleten toplayaninda o oldugunu dusunuyorum . Arkalarinda starklarin amcasi var bencr

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sezonlarin arasinda o kadar fark var ki, cogu seyi unutuyorum (kim kiminle alakali, kim kimin nesi, kim nerden geldi falan)

Dizi komple bitince söyle tek parca izlemek lazim

Bu tempoyla devam ederse biz emekli olana kadar surer dizi :)

Gandalf yardıma gelecek

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qeB1-tdgL80[/media]

Fragmanı izleyemeyenler için. Heyecanla bekliyoruz.

ya bi yerde bu john snowun targeryan soyundan da olabileceğini okumuştum bi ton teori anlatılmıştı.

gerçi belki bilmeyen yoktur gerçekliğini veya tamamen teoridir.

okadar çok ara ve okadar çok olay olduki diziyle ilgili herşey kafamda parçapinçik kim neydi kimin akrabasıydı nereden geliyordu zaman zaman karıştırıyorum

John snow ejderhaci zaten. Yeni bir şey değil ki. Bir tane daha gizli ejderhaci var ama söylemiyim ;)

John snow ejderhaci zaten. Yeni bir şey değil ki. Bir tane daha gizli ejderhaci var ama söylemiyim ;)

bilmiyordum yenılerde öğrendım ya da unutup unutup tekrar öğrenıyorum.

spoiler içinde ver ya kimse bide onu aramıyım şimdi :D

Geri
Üst Alt