Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
ezel'in birkaç iyi bölümü hariç o sıkıcı 2. sezonu gibi ilerliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi Brandon Stark vardi ne oldu ona ? Bu sezon hic gostermediler.
Özellikle bu sezon çok sık söylenmeye başladı bu, kitaplar tuğla gibi olmasa ve George Martin'in bitireceğine emin olsam okumaya başlarım herhaldeBeyler kitaplari okumanisa tavsiye ediyorum, dizi baya farkli ilerlemeye basliyor ve bu benim hic hosuma gitmiyor. sansa ve ramsay ne alaka, kitapda sansanin hizmetcisi olan bir kizi arya stark olarak tanitiyorlar ve ramsay onla evleniyor. jaime ne ara kizini kurtarmiya gidiyor hic alakasi yok. ser barristan selmy misal ölmüyor. theonun amcalari hic yok dizide. catelyn stark icin güzel bir süpriz vardi oda yok, say say bitmez.
tabiki 1e1 kitapa göre diziyi ceviremezler kisa yoldan gitmeleri gerek ama bukadar da pes yani önemli olan ve hikaye derinlik katan yan karakterler hic yok bazi konulari da tamamen silinmis olmasida cabasi, dizi nasil ilerliyecek cok merak ediyorum.
yanlis anlamayin diziyi genede sevkle izliyorum ama kitapla arasindaki farklari gördükce insan genede isyan ediyor.
Özellikle bu sezon çok sık söylenmeye başladı bu, kitaplar tuğla gibi olmasa ve George Martin'in bitireceğine emin olsam okumaya başlarım herhalde![]()
Beyler kitaplari okumanisa tavsiye ediyorum, dizi baya farkli ilerlemeye basliyor ve bu benim hic hosuma gitmiyor. sansa ve ramsay ne alaka, kitapda sansanin hizmetcisi olan bir kizi arya stark olarak tanitiyorlar ve ramsay onla evleniyor. jaime ne ara kizini kurtarmiya gidiyor hic alakasi yok. ser barristan selmy misal ölmüyor. theonun amcalari hic yok dizide. catelyn stark icin güzel bir süpriz vardi oda yok, say say bitmez.
tabiki 1e1 kitapa göre diziyi ceviremezler kisa yoldan gitmeleri gerek ama bukadar da pes yani önemli olan ve hikaye derinlik katan yan karakterler hic yok bazi konulari da tamamen silinmis olmasida cabasi, dizi nasil ilerliyecek cok merak ediyorum.
yanlis anlamayin diziyi genede sevkle izliyorum ama kitapla arasindaki farklari gördükce insan genede isyan ediyor.
ben kitapları okumadım ama sağdan soldan okuduğum kadarı ile
lady stoneheart diye bir karakter olması lazımdı değil mi catelyn'den çıkma ciddi komple kaldırdılar mı onu diziden?
evet catelyn stark lady stoneheart olarak geri dönüyordu ama dizide cikacak mi belli degil, biryerde okuduma göre belki 5.sezon finalinde cikabilir deniliyor
https://www.facebook.com/CerseiLann...4685748543/787842601250084/?type=1&permPage=1
kitapta ses tellerini kesmisler galiba konusamiyormus... dizide nasil yapacaklar merak ediyorum....

red weddingde yani robb starki öldürdükleri günde catelyn starkin bogazini kesmislerdi, dizide cikmayan yan bir karekter olan bir ates papazi var yani lady melisandre inancindan olan o catelyn starki nefesiyle tekrar hayata döndürmüstü.yanlis hatirlamiyorsam cok kisik bir sesle konusabiliyor