Hmm nedeni hakkaten o mu

Spoilerciler kitabı okumamış insanların dizi keyfini bozmasın diye herşeyi değiştirdiğini zannettim

Dedigim gibi bütün kabahat George Martinde kendisi blogunda yazmisti, dizinin bukadar cabuk ilerliyecegini düsünmedim diye, dizi yapimcilar bir umut diye beklediler son kitabi cikarir martin efendi diye olmayinca simdi mecburen farkli yol alacaklar tabiki martinin ana fikirleri ile. kitap ve dizi arasinda simdi farkliklar olacak ama nekadar orasini kitaplar cikinca görecegiz.

ölmemeli zaten stannis de gidici jon kurtarıcı olabilir ayrıca hainlikler nasıl unutulur kardeşlerin yaptığı.

Carice ateşle bir şey yapıp Jon'u kurtarır bence

Nights Watchin hainlerden ibaret olduğunu Crasserdeki faciadan beri belliydi (Mormontın öldürüldüğü sahne)

ilk 3 bölümü kesin olarak malca olacaktir özet gecersiniz iyi olacaktir
sonraki 3 bölümü kafa karisacaktir
son 4 bölüm vay beee olacaktir

Carice ateşle bir şey yapıp Jon'u kurtarır bence

Nights Watchin hainlerden ibaret olduğunu Crasserdeki faciadan beri belliydi (Mormontın öldürüldüğü sahne)
evet mormont da kaliteli adamdı yazık oldu arada sadık kişiler çıkıyo ama Alliser kadar uyuz olduğum biri yoktur ölmeli kesinlikle yanına yaptığı kar mı kalıcak adam Jon un ölmesini herşeyden çok istiyodu zaten

Arya'nin rolü önemli olacagini ögrendik teaserden

Dizi kitaptan koptuguna göre farkli şeyler görebiliriz bu sezon. Arya yüzünü Tywine degiştirip King's Landinge gitmesi mesela.

Şükrü gene spoiler vermiş arslanım benim be

Yok lan full uydurdum tipki Jon Snow'un Azor Ahai olmasi gibi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt