Yasal Uyarı:Aşağıda yazdıklarım tüm sezonlara dair spoiler içerebilir. Sonra sövmeyin. Nasıl spoiler şeysi içine alınıyor bilmiyorum, bilen bir mod varsa yardımcı olsun lütfen
1- yayınlanan fragmanla birlikte, bir flashback olacağı ve Baratheon isyanının önemli olaylarının anlatılacağı kesinleşti. Tower of Joy ile birlikte umarım Jon Snow'un aslında Ned Stark'ın oğlu olmadığı bir Targaryen-Stark olduğunu açığa kavuştururlar. Bu bölümlerde pirimiz Ned Stark'ın gençliğini göreceğiz, keşke bize biriciğimiz Ned Stark'ı hatırlatmasalardı da gönüllerdeki yara depreşmeseydi.
2- Kızıl karı gene döktürmüş

merak edilen sorulardan biri jon snow'un diriltilip diriltilmeyeceği. ben burada oyumu diriltilmeyeceğinden yana kullanıyorum. fragmandan yeterli ipucu alamadım.
3-brann stark'ı akgezenlerin reisiyle görüyoruz, brann stark'ın etrafa bakınma mimiklerinden "nereye geldim ulan ben" gibi bi anlam çıkardım. sanki rüya görüyormuş gibi bir izlenim aldım.
4-winterfell'in geri alınması için bir savaş olacağı iddiası var. boltonların kökünün kazınması dileğiyle.. 1:17'de yabanılları da bi savaşta görüyoruz, tamamen sallamasyon olmakla beraber winterfell'in geri alınması savaşı olabilir.
5-tahminimce fragmanın 1:16 anında elinde iki kılıçla doğrama işi yapan kasap anladığım kadarıyla targaryen askeri. aynı şekilde 1:19'daki askerler de targaryen askerleri. robert'in isyanında geçen sahneler olarak düşünüyorum bunları.
6- 1:19'da dothrakileri savaşırken görüyoruz. Tahminimce khalesi teyzemiz bunları kandırmış bi yerlere saldırıyor.
7- 0:23'te yanan kişinin kim olduğunu anlayamadım. yabancı forumlarda set haberlerinden yola çıkarak rickon stark olduğunu söyleniyor. bazıları stannis diyor ama bence o olma ihtimali çook düşük.
8-cersei ablamız "i choose violance" diyerek başkenti bi daha karıştırıyor. dinci tayfa ile lannisterlar kapışacak gibi.
9- yine 1:19'da arya stark'ın gözleri sanki akgezenlere benzemiş sanki ama akgezene dönüşmesine ihtimal vermiyorum.
10- 1:34'te davos abimiz kılıcını çekiyor ve karşısındakiler de ellerini hemen kılıçlarına götürüyorlar, orada ne olacağına dair iki tahminim var; ya kızıl karıyı öldürecek (yaşı büyük ama taş gibi hatun) ya da jon snow'u diriltmek için bir canlıyı kurban edecek ve jon snow'un dirilmesini istemeyenler karşı koyacak.
şimdilik fragmandan çıkardıklarım bunlar.