melisandre baya formunda gözüküyor

Yasal Uyarı:Aşağıda yazdıklarım tüm sezonlara dair spoiler içerebilir. Sonra sövmeyin. Nasıl spoiler şeysi içine alınıyor bilmiyorum, bilen bir mod varsa yardımcı olsun lütfen

1- yayınlanan fragmanla birlikte, bir flashback olacağı ve Baratheon isyanının önemli olaylarının anlatılacağı kesinleşti. Tower of Joy ile birlikte umarım Jon Snow'un aslında Ned Stark'ın oğlu olmadığı bir Targaryen-Stark olduğunu açığa kavuştururlar. Bu bölümlerde pirimiz Ned Stark'ın gençliğini göreceğiz, keşke bize biriciğimiz Ned Stark'ı hatırlatmasalardı da gönüllerdeki yara depreşmeseydi.

2- Kızıl karı gene döktürmüş :D merak edilen sorulardan biri jon snow'un diriltilip diriltilmeyeceği. ben burada oyumu diriltilmeyeceğinden yana kullanıyorum. fragmandan yeterli ipucu alamadım.

3-brann stark'ı akgezenlerin reisiyle görüyoruz, brann stark'ın etrafa bakınma mimiklerinden "nereye geldim ulan ben" gibi bi anlam çıkardım. sanki rüya görüyormuş gibi bir izlenim aldım.

4-winterfell'in geri alınması için bir savaş olacağı iddiası var. boltonların kökünün kazınması dileğiyle.. 1:17'de yabanılları da bi savaşta görüyoruz, tamamen sallamasyon olmakla beraber winterfell'in geri alınması savaşı olabilir.

5-tahminimce fragmanın 1:16 anında elinde iki kılıçla doğrama işi yapan kasap anladığım kadarıyla targaryen askeri. aynı şekilde 1:19'daki askerler de targaryen askerleri. robert'in isyanında geçen sahneler olarak düşünüyorum bunları.

6- 1:19'da dothrakileri savaşırken görüyoruz. Tahminimce khalesi teyzemiz bunları kandırmış bi yerlere saldırıyor.

7- 0:23'te yanan kişinin kim olduğunu anlayamadım. yabancı forumlarda set haberlerinden yola çıkarak rickon stark olduğunu söyleniyor. bazıları stannis diyor ama bence o olma ihtimali çook düşük.

8-cersei ablamız "i choose violance" diyerek başkenti bi daha karıştırıyor. dinci tayfa ile lannisterlar kapışacak gibi.

9- yine 1:19'da arya stark'ın gözleri sanki akgezenlere benzemiş sanki ama akgezene dönüşmesine ihtimal vermiyorum.

10- 1:34'te davos abimiz kılıcını çekiyor ve karşısındakiler de ellerini hemen kılıçlarına götürüyorlar, orada ne olacağına dair iki tahminim var; ya kızıl karıyı öldürecek (yaşı büyük ama taş gibi hatun) ya da jon snow'u diriltmek için bir canlıyı kurban edecek ve jon snow'un dirilmesini istemeyenler karşı koyacak.

şimdilik fragmandan çıkardıklarım bunlar.

Son düzenleme:
Bu fragmandan gelecek sezon için tahminlerim:

1. Daenerys ejderlerini kaybetti.

2. Cersei vs dinciler ve cersei vs marteller izleyecegiz 90%

3. Kirmizi kadin Jonu geri hayata getirmek için onun üstünde ziplayacak xD

4. Davos kilici çekti ama kirmizi kadini öldürmek için kullanmaz bence.

5. Fragmandaki Brann muht. ''vision'' gördü.

6. Theon piçten kaçip tekrar Greyjoy olmayi basardi (suyun içine girdi)

Son düzenleme:
Sonunda cüce reyisin ejderha baba oldugu ortaya cikacak he.

Con snow dirilcek mi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne zaman başlıyor beyler, bilgisi olan?

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ins. ilk 4 bölüm yine aynı anda sızar

Şükrü ERDEN kitaptan spoiler ver dedim okadar anca naz yaptın. al ihrac yedin nolcak şimdi?

Geri
Üst Alt