Erken kalktim. Boştum. Izledim.

Bu arada hg
hb
nediyon john snowla ozar ahi mi ne muhabbetıne girer mi. kırmızılı hatun yaparsa hangi şeklide hayata döndürebilir.
son sahne hariç melisandre harbi adam yav dizidekiler arasında tek geçerim

hb
nediyon john snowla ozar ahi mi ne muhabbetıne girer mi. kırmızılı hatun yaparsa hangi şeklide hayata döndürebilir.
son sahne hariç melisandre harbi adam yav dizidekiler arasında tek geçerim

heh

Ewd Jon Snowin Azor Ahai olmanin mümkünati var. Bir baska teori ise R + L = J.

Kirmizi kadin yapamazsa Thoros of Myr yapar. Dondarrion'i 2 milyon kere ölümden geri getirdigi için Jon Snowi da geri getirebilir.

Carice ciplak gören gözlerin var degerini bil.

heh

Ewd Jon Snowin Azor Ahai olmanin mümkünati var. Bir baska teori ise R + L = J.

Kirmizi kadin yapamazsa Thoros of Myr yapar. Dondarrion'i 2 milyon kere ölümden geri getirdigi için Jon Snowi da geri getirebilir.

Carice ciplak gören gözlerin var degerini bil.

t+ l= j ne?
ya dönerse melisandre döndürecek onu belli de yöntemi ne olacak bilemiyorum.kitapta nasıldı diye sorucam bilmiyorum o bölüm yazılmadı gibi bi cevap vereceksin.
39 yasındayımıs daha genc sanıyorum

t+ l= j ne?
ya dönerse melisandre döndürecek onu belli de yöntemi ne olacak bilemiyorum.kitapta nasıldı diye sorucam bilmiyorum o bölüm yazılmadı gibi bi cevap vereceksin.
39 yasındayımıs daha genc sanıyorum

Yaw magic kullandi işte. Thoros ve Kirmizi kadin R'hollor'a tapiyorlar. R'hollor'u tapan insanlarin sihirli güçleri var. Sihirli güçlerinden birisi ölen kisileri geri getirmek. Kitapta fazla detay vermediler. Toros yaninda durdu birseyler söyledi. 2-3 dakika içinde geri geldi reys.

R = Rhaegar
L = Lyanna Stark
J = Jon Snow

Yani Jon Snow Targaryen melezi oldugunu iddia ediyorlar.

Son düzenleme:
Yaw magic kullandi işte. Thoros ve Kirmizi kadin R'hollor'a tapiyorlar. R'hollor'u tapan insanlarin sihirli güçleri var. Sihirli güçlerinden birisi ölen kisileri geri getirmek. Kitapta fazla detay vermediler. Toros yaninda durdu birseyler söyledi. 2-3 dakika içinde geri geldi reys.

R = Rhaegar
L = Lyanna Stark
J = Jon Snow

Yani Jon Snow Targaryen melezi oldugunu iddia ediyorlar.

artiz artiz ifadelerle yazınca anlamıyorum işte onu geçen yıl burda da konustuk yav. hatta iddiadan öte bişey bence o olay.
cesedi ateşe verseler anlıycaz neyin tam olduğunu ama 15 seneye yayamazlar seriyi busefer.
hmm mecik kullandı demek. hiç aklıma gelmedi yav o yönetem
kimin aklına gelirdi ki bi cadı büyüyle sihirle birini hayata döndürecekk. çok ilginç
ulan Şükrü

o değilde sansa ve hadımbey nası o kaleden atlayıp hiçbişe olmamıs gibi devam etti

artiz artiz ifadelerle yazınca anlamıyorum işte onu geçen yıl burda da konustuk yav. hatta iddiadan öte bişey bence o olay.
cesedi ateşe verseler anlıycaz neyin tam olduğunu ama 15 seneye yayamazlar seriyi busefer.
hmm mecik kullandı demek. hiç aklıma gelmedi yav o yönetem
kimin aklına gelirdi ki bi cadı büyüyle sihirle birini hayata döndürecekk. çok ilginç
ulan Şükrü

hadi yine iyisin

içimizdeki nerdler bunu yazmis

When Beric died he didn't really die, we was mortally wounded & Thoros (through a combination of old, worked magics contained within his religion, the will & desire of Beric Dondarrion AND the return of magic to the world) was able to "rekindle" what small fire still burned within in him, each time he did the fire got smaller.

hadi yine iyisin

içimizdeki nerdler bunu yazmis

When Beric died he didn't really die, we was mortally wounded & Thoros (through a combination of old, worked magics contained within his religion, the will & desire of Beric Dondarrion AND the return of magic to the world) was able to "rekindle" what small fire still burned within in him, each time he did the fire got smaller.

ben sana neler sordum sen olayı kime nereye bağladın. kitapları ı okumamışın sen bunu anladım.

ben sana neler sordum sen olayı kime nereye bağladın. kitapları ı okumamışın sen bunu anladım.

Okudumda bazi detaylari hatirlamiyorum.

A storm of swordsi 3 sene önce bitirmistim misal.

Hikayenin her detayi unutmamak için her gün kitabi tekrar okumuyorum, nerd degilim sonuçta :ka21:

Daha kitapta yasanan ancak dizide büyük ihtimalle yasanmayan sahneler var, mesela Jaime vs Blackfish, Jeyne'nin Jaime'yi ziyaret etmesi falan filan.

Son düzenleme:
ne üzülecem ula hayır en sonunda kilitleyecem konuyu o zaman nerde konusacaklar bakalım :evilsmile::evilsmile:

hayır o kadar spoiler var bi arpa boyu yol gidemedik.

İlk sezon 1-2 bölümünü, bir de Sibel Kekilli diziye dahil olunca 1-2 bölüm izledim o kadar. Az da olsa konuya hakimim. O zamanda bu yana da hiç izlemedim.

O değil de böyle spoiler'lı konuştukca canımı çektirdiler. Açıp direk 6. sezonun ilk bölümünü izleyesim var :)

Kitapla alakasının kesildiği söyleniyor, cok kralllık hane vs var. Bunların hepsini birer kez birbirine kırdırsalar x10 sezon dizi daha ilerler.

ne üzülecem ula hayır en sonunda kilitleyecem konuyu o zaman nerde konusacaklar bakalım :evilsmile::evilsmile:

hayır o kadar spoiler var bi arpa boyu yol gidemedik.

https://www.gscimbom.com/forum/group.php?groupid=14

20150108_151752_.png

yav şükrü yüzünden adam dev spoiler verecem diyor her seferinde alakasız hiç bi atraksiyonu olmayan bişey gelip bırakıyor.
3 yıldır lady stone hakkında spoiler verecek sözde.
sık boğaz edincede yha kitapta oralar yazmadı ki ama :)

diyor. ihrac edin hergeleyi

Geri
Üst Alt