Ali Kenan Atay
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2014
- 1.742
- 50
- 618
onca hayret edilecek sey varken aryanin kurtulmasina mi takildik 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onca hayret edilecek sey varken aryanin kurtulmasina mi takildik![]()
6. sezon tamamen saçmalıktan ibaret. Dizinin içine ediyorlar. Nasıl sıvayacaklar çok merak ediyorum.
Onun eşcinsel olduğunu yeni mi öğrendin şükrüMeh. Bu bölümden iki şey öğrendik
- Yara eşcinsel
- Hound yaşıyor.
Bölüm erken sızdı altyazısız izlemek isteyenler için link
GorillaVid - Just watch it!
Sent from my iPad using Tapatalk
"Kesinlikle katılıyorum izlerken de aynı şeyi düşündüm alt yapı hazırlığı olmadan olmuyor The.lord of the rings ikinci kitap ve filmde sıkıcıdır mesela ama son için hazırlık aşamasıdır aynı şekilde Harry Potter da öylebence iyi bölümdü. açılış sahnesindeki "son sözlerin neler muhabbeti ile dar ağacındaki adamlara baltayla dalmaya kalkma muhabbeti baya komikti"
jamienin sözleri iyiden iyiye lady stoneu anlatmaya başladı. "çocukları için herşeyi yapar savaşlar... hiddetli bi sevgi besliyor vs"
daha evvel aryanın kör takılması bu bölümün alt yapısıymış işte. ben sezonun durulmaya başladığı bölümlerde hep bunu düşünürüm durulacak birşeyleri planlayacak öyle finale doğru gidip son bölüm veya son iki bölüm aksiyonu yaşayacak. alt yapısı bomboş sabah aksam her bölümünde aksiyon olduktan sonra the raid filminden ne farkı kalır.
dizilerin bu şekilde gitmesini seviyorum ben