Milleti hodor bölümünden beri boşuna umutlandırdılar

Finale kadar böyle devam edebilir

Bariz olan sırf lanisterlar Bolton lara yardım edemesin diye Frey - karabalik kuşatmasıni uydurmuşlar o kadar vasat ki adama soruyorlar neden direniyorsun diye kendi bile cevap veremiyor sırf can sikintisi

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Millet ordu toplarken lannisterler arka planda kalmasin diye dinci kekolarin uydurulmasini ve bu sacmaligin uzatildikca uzatilmasini es gecmeyelim. Aryanin hikayesi desen artik kusturacak durumda. Millet 10 bolum az diyor ama herifler daha 10 bolumun icini dolduramiyor bos bos seyleri izletiyorlar. Yapamiyorsaniz birakin birader.

Dincilerin 2. Bolumde kellesinin alınmaması rezalet. Lannisterları bu sezon bay gecmişler resmen. Halbuki cersie ye yapılanın bedeli odetilerek daha ekşınlı daha guzel seyler ortaya cıkabilirdi

natalie dormer kefaret yürüyüşü yapana kadar dincilere dokunmasınlar yapmayın etmeyin.
sonra naparlarsa yapsınlar

jon ve ramseyin savası 9. bolumdeymiş. bölüm süresi 60 dk
10. bölüm ise en uuzm got bolumu olacakmıs 69 dk

giderli çakma sansanın suratını dağıtmışlar yazık kimi sevdiysek gitti kewell baros servet aysal ve şimdide bianca.
üzüldüm açıkcası

bence iyi bölümdü. açılış sahnesindeki "son sözlerin neler muhabbeti ile dar ağacındaki adamlara baltayla dalmaya kalkma muhabbeti baya komikti :asd:"
jamienin sözleri iyiden iyiye lady stoneu anlatmaya başladı. "çocukları için herşeyi yapar savaşlar... hiddetli bi sevgi besliyor vs"
daha evvel aryanın kör takılması bu bölümün alt yapısıymış işte. ben sezonun durulmaya başladığı bölümlerde hep bunu düşünürüm durulacak birşeyleri planlayacak öyle finale doğru gidip son bölüm veya son iki bölüm aksiyonu yaşayacak. alt yapısı bomboş sabah aksam her bölümünde aksiyon olduktan sonra the raid filminden ne farkı kalır.
dizilerin bu şekilde gitmesini seviyorum ben

Son düzenleme:
Bu bölüm bir önceki iki bölüme nazaran nispeten daha iyiydi. Son iki bölümde artık dananın kuyruğu kopsun bir zahmet.

Yahu üç haftadır izleyemiyoruz yasaklandı deniliyor google'dan yazıp izliyorum nasıl oluyor izleyemiyoruz diyorsunuz anlamadım, bu arada bölüm kötü değildi ben beğendim yanlız bu sezonun son iki bölümü Efsane olacak gibi

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence iyi bölümdü. açılış sahnesindeki "son sözlerin neler muhabbeti ile dar ağacındaki adamlara baltayla dalmaya kalkma muhabbeti baya komikti :asd:"
jamienin sözleri iyiden iyiye lady stoneu anlatmaya başladı. "çocukları için herşeyi yapar savaşlar... hiddetli bi sevgi besliyor vs"
daha evvel aryanın kör takılması bu bölümün alt yapısıymış işte. ben sezonun durulmaya başladığı bölümlerde hep bunu düşünürüm durulacak birşeyleri planlayacak öyle finale doğru gidip son bölüm veya son iki bölüm aksiyonu yaşayacak. alt yapısı bomboş sabah aksam her bölümünde aksiyon olduktan sonra the raid filminden ne farkı kalır.
dizilerin bu şekilde gitmesini seviyorum ben
Kesinlikle katılıyorum izlerken de aynı şeyi düşündüm alt yapı hazırlığı olmadan olmuyor The.lord of the rings ikinci kitap ve filmde sıkıcıdır mesela ama son için hazırlık aşamasıdır aynı şekilde Harry Potter da öyle

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt