işte beklediğim sahnee acaba nolucak jon snowun işi çok zor kalabalık karşısı

jon ve askerlerinde pek galibiyet havası yok gibi ama diğeri son derece prof hazırlanmış ve son derece özgüven sahipi ve sülalesi rahat bir şekilde alana inmiş gibi. aynı ankara savaşı timur vs beyazıd.

Yine 8 bölüm boyunca insanları oyaladılar ve son iki bölüm heyecan patlaması. Her sezon aynı terane. Birde 10 ay ara veriliyor

Bitsin ya, valla bitsin. Saçma sapan diyaloglar falan. Konuşacak bir şey yok ki, olan şeyler 2-3 bölüm önce olması gereken olaylar.

Yanlız diziyi çok sevmeme rağmen jon snow ramseye yenilirse diziyi izlemeyi bırakırım muhtemelen

8 bolum hic bulasmayip sadece fragmanlarini izleyip son 2 bolumu izlemek en mantiklisi galiba.

8. bölüm fena değildi ne bekliyonuz her bölümde savas falan mı?
Yada Hodor meselesi gibi bir acıklama.

Güzel bölüm olmus beğendim ben 8'i.

Meh.

*Sonunda Arya'nın hikayesi ne kadar boş olduğunu öğrendik. Her yerinden ağır yaralandı ama sonunda onu öldürmek isteyen kızı öldürebildi. Epic fail.

*Dizinin en yavşak karakterlerden birisi şüphesiz Edmure. Hıyar herif en şerefli Tully'i ihanet etti. Ayrıca adamlar cimri olmaktan vazgeçsinler artık. Dizinin en badass karakterlerden birisinin ölümünü göstermediler, ama tiyatro oyuncuları gösterdiler. Gerzek herifler

*Begendigim tek sahne Hound. Thoros ve Berici gördüğümüze göre
STONEHEARTI
göreceğiz.

Artık kitaptan herşeyi copy paste yapamadiklari için dizi bu hale geldi diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt