Evet piçlerin savaşı yaklaşıyor

Tahminleri alalım

daha evvel de dedim tipik ankara savaşı olur reis. savaş alanına erken gelen daha prof bi şekilde hazırlanan ve elinde esiri bulunan remzi kısa görüntülerde önde gözüküyor. jon ise sadece ağız burun yapıyor.
remzinin elindeki esirin başına gelebilme ihtimali olan olaylar ve melisandre faktörü hamza hocam stayla dengeleri değiştirebilir.

daha evvel de dedim tipik ankara savaşı olur reis. savaş alanına erken gelen daha prof bi şekilde hazırlanan ve elinde esiri bulunan remzi kısa görüntülerde önde gözüküyor. jon ise sadece ağız burun yapıyor.
remzinin elindeki esirin başına gelebilme ihtimali olan olaylar ve melisandre faktörü hamza hocam stayla dengeleri değiştirebilir.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama bir sürü spoiler var 9. bölüm ile alakalı, okudun mu onları ?

İyiden iyiye boka sardı dizi, repliklerin içi boşaltıldı. Aptal saptal bir dizi haline geldi. Eğer şu piçlerin savaşını da rezil ederlerse izlenmez artık bu dizi.

Okudugum linki bulamadim ama buradakiyle hemen hemen ayniydi.
this HTML class. Value is Yibada
this HTML class. Value is Yibada
Pc basinda degilim bir tuhaf kopyaliyor linkleri umarim acabilirsin.

açılmadı ama eğer ciddi spoilerlar dönüyorsa mutlaka biyerlerden bulurum. bi bakmaya başlıyayım. büyük ihtimalle bunları aramayla başalr game of wiki de alakasız konularla saatler harcıyıp dönerim :asd:

Jon dediğin gibi zayıf ve vizyonsuz gözüküyor ama şunu unutma ki Vale'den Baelishin yardımı ile iyi bir orduya sahip olacak. Daha yabaniler filan da var.

Bir kaç hafta önce söyledim, şimdi de söylüyorum; adamlar boşuna the north remembers demiyorlar. North çetesi trajik düğünden dolayi Remziyi ihanet edecekler diye düşünüyorum ama Rickon veya Davosı gebermeden önce bu kahpe dünyayı terk etmez.

Son düzenleme:
Jon dediğin gibi zayıf ve vizyonsuz gözüküyor ama şunu unutma ki Vale'den Baelishin yardımı ile iyi bir orduya sahip olacak. Daha yabaniler filan da var.

Bir kaç hafta önce söyledim, şimdi de söylüyorum; adamlar boşuna the north remembers demiyorlar. North çetesi trajik düğünden dolayi Remziyi ihanet edecekler diye düşünüyorum ama Rickon veya Davosı gebermeden bu kahpe dünyayı terk etmez.

tabi okudun kitabı tahminden öte olsun konusmların.kuzey unutmaz. bu bazı olayların geçmişte söylenip sonradan ortamı oluşunca pat diye getirmeleri çok hoş. dizinin en sevdiğim yönü. benzer bi tarz breaking bad de vardı zaten o diziyi sevmemin en iyisi olarak görmemin nedenlerinden biri o tarzıdır. ceymi geçen hafta en son bu işi başka bi noktaya taşıdı. nereden baksan 2 senedir lady stone diye konusup duruyoruz ilkkez tanıtımı son hafta yapıldı sanki. işte çocuklarına sevgisi bir başkadır gerekirse savaşır nefreti şöyle böyledir gibi sözlerdi net hatırlamsamda. baya baya tanıtım yaptı.

remzi romantik adammış yav ormanda el ele koşmalar falan. gerçi o sahnenin sonunda kızı köpeklere yedirmişti ama olsun genede romantizm varmış adamda

Stannis öldüğüne göre ya Jon ya Dany bence.

bu stannisin ölümünü görmedik ya tutarlar şimdi en olmadık yerde belkide yıllar sonra azor ahai diye karşımıza çıkartırlar
stannis harbi karizma adam bunun the greatest game ever played filmini izlemediysen izle hem güzel film hemde adam mimik şov yapıyor

azor ahai konusunda tahminleriniz ney beyler :asd:
Jon tabi ki kitabın adından da belli Buz (Jon Targaryen) ve Ateşin (Daenerys Targaryen) şarkısı, Bu arada spoiler değil tahmin bence Jon, Ned Stark'ın kız kardeşinin Targaryen den olan oğlu çıkacak.Bekleyip görelim

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

değişik bi teori

13417510_493467717524452_5727096723812033197_n.jpg

:asd:

Evet arkadaslar stark bayraklari hazir mi ? Ben simdiden astim balkona, dost dusman safimizi bilsin. :D

Son düzenleme:
Sabaha inşallah düzgün bir bölüm izleriz.
Atraksiyon lazım.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jon tabi ki kitabın adından da belli Buz (Jon Targaryen) ve Ateşin (Daenerys Targaryen) şarkısı, Bu arada spoiler değil tahmin bence Jon, Ned Stark'ın kız kardeşinin Targaryen den olan oğlu çıkacak.Bekleyip görelim

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende Jon'un Stark, Targaryen kırması olduğunu düşünüyordum. Bana çok olası geliyor.

Geri
Üst Alt