değişik bi teori

13417510_493467717524452_5727096723812033197_n.jpg

:asd:

Birinin amerikan sapigi oldugunu unutmus, bu teoriyi kuran.

Pff.

Jon gördüğüm en gerizekalı savaş lideri. çocuğun öleceğini biliyordu zaten neden ama herşeye rağmen gidiponu kurtarmak istedi, Remzinin istediğini yaptı

Tahmin ettiğim gibi Jon Baelish ve Vale'in yardımı ile kazandı. Rickon öldürüldü, Remzi geberdi

Son düzenleme:
Spoiler kullanmayan renktaslar kulaklariniz cinlayabilir.
Haberiniz ola.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel bi bölümdü gene bir kurt katline şahit olduk yalnız. :D
Jon yatsın kalksın Sansa'ya dua etsin. Kerhaneciler kralını çağırmasa parça parça bölerlerdi bu sefer dirilemezdi de.

Jon'un Richon u kurtarmaya giderken allahuekber nidalarıyla eslik etmek hoştu. :D
Bol savaşlı bir bölüm oldu beklenildiği üzere.

Başarılı bir bölümdü, hem khalessi hem de Jon sayesinde savaş sahnesine doyduk. Ramsay'in de öldürülebilecek en güzel şekilde öldü. Şimdi en uzun bölümü bekleyelim bakalım.

Olabilecek savasları işlediler son bölümde ne izletecekler de tatmin edecekler seyirciyi merakla bekliyorum.

Sezonun son bölümde Qyburn'in ne buldugunu gösterirler bence. Benim tahminim, Aerys halkini yakmak için kullanmak istedigi ates. Bu bölümde onun hakkinda konustular. Cersei onu düsmanlarini yok etmek için kullanacak. Bir de kimse unutmasin diye Sam ve Martell'leri gösterirler.

Savaş sahnesi felaketti ya. Çekimleri çok beğendim, adamlar gerçekten hakkını vermiş.

Bize bunlarla gelin.

Bu diziyse bizdekiler ne acaba?

Müthiş bir bölümdü. Sansa bölüm sonunda ince gördü.

Geri
Üst Alt