Berkant Gökce
Parçalı Üye
- 28 Aralık 2015
- 3.191
- 2.074
- 813
Harika bir bölümdü , SIKICI gecen 3-4 bölümden sonra resmen döktürmüsler, john snow reis bildigin okunmus gibiydi 1000 lerce kafasina yagan oktan kurtulma sahnesinde

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10. Bolume dair spoiler var.Çok bekledik bunu çok bekledik
En sonunda muazzam bir bölüm daha izledik çok şükürThe Door bölümünden sonraki bölümler genel anlamda oldukça vasattı lakin bu bölüm ilaç gibi geldi desek yeridir. Ramsay ipnesi sonunda hakettiği şekilde can verdi. Savaş sahneleri olsun diyalogları olsun çekim kalitesi olsun hakkının verildiği bir bölüm olmuş. Hardhome bölümü ile benzer bir etki yarattı bünyede
Bunun dışında meeren şehrindeki ejderhalı savaş sahneleri de balı kaymağı oldu. Çok şükür ki Jon'un kurdu Ghost'a bir şey olduğuna dair bir emare yok o yüzden @Ozan Tokgöz kardeşim gönül rahatlığı ile diziye devam edebilir. Gerçi son bölümde Ozan'a küçük bir sürpriz yapabilirler mi bilemiyorum
![]()
Tabi bu arada 10. bölümde en az "The Door" kalitesinde bir bölüm olsun ve sezonu bu şekilde kapatalım lütfen. İşte o zaman sezonu tam anlamıyla kurtarmış ve kendilerini affetirmiş olurlar. Gereksiz bir bölümle bitirmesinler şu sezonu.
Edit: Wun wun reyize yazık oldu ya üzüldüm. Devlerin soyundan sadece o kalmıştı yazık oldu
Artık eminim Jon pic değil, zira dikkat ederseniz Joffrey olsun,Remzi olsun manyaktılar,asaletin a sı yoktu Geyik kralın oğlu vardı Arya nın arkadaşı o da ezik bir.tipti Jon da asalet var arkadaş
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10. Bolume dair spoiler var.
wun wun buyuk ihtimalle olmedi, neredeyse her dedigi cikan bir spoilerci oyle yazmis... 2 hafta once okudugumda bir anlam verememistim son bolumu izledikten sonra taslar yerine oturdu
Yalniz adamlar ne cekmis yav, izledigim en iyi 5 savas sahnesinden biriydi. Bir de bu dizi tiabi digerleri filmdi.Eğer dediğin gibi ise çok iyi sevindim. Yabaniler arasında en azından bir tane dev ırkından bir karakter kalsın. Son bölüm neler olacak bakalım hayırlısı. Ben Ozan'a küçük bir sürpriz yapabileceklerini düşünüyorum.
İşte tam da bu yüzden Game Of Thrones ya zatenYalniz adamlar ne cekmis yav, izledigim en iyi 5 savas sahnesinden biriydi. Bir de bu dizi tabi digerleri filmdi.
Sansa bu aralar cidden güzelleşti. Eski sezonlara nazaran daha güzel ve kadınsı bir görüntü veriyor. Lakin sen keşke sansa mansa deyip de kalp falan koymasaydın Sergeno ramsay ne yavşak bi heriftir arkadaş,bu arada sansa:heart::heart::heart::heart::heart:
arkadaş turan taktiği diye bir gerçek var yahu. ne mübarek taktiktir yapan işi bitiriyor
ee tabi her taktiğin olduğu gibi bunun da bir bugu olmalı lord of the ringste benzer bi taktiğin bugu 5. günün şafağında doğuya bakmaktı
bunda da keraneci reiz oldu.
remzi reiz ise gider ayak yanında devi götürüp yine bi gıcıklık yapsada gıcık list top 5in en tatlı ölümlerinden birini yaşadı.
bakalım dizide oluşan gıcıklık boşluğunu kim dolduracak. iyi bir temizlik oldu.
not. ciddili söylüyorum kalisi için sağ böbreğimi melisandre için dalağımı feda edebilirim