tumblr_o9lp34sMRI1s5m21go1_250.gif

eğer boğulacaksak büyük okyanusta büyük denizde boğulalım

yaşasın halkların kardeşliği

promo320627889

Benim gibi, her hafta bir bölüm değil de toplu olarak 1-2 günde bu sezonu izlemek için biraz daha bekleyecek, spoiler yememek için kendini zor tutacak ve azami gayret gösterecek renkdaslar vardır eminim?

İlk bölümü izledim bir eleştirmen vasıtasıyla. What a come back yapamasalar da fena bir başlangıç olmamış.

ewt
umarim pis siskoya ve veletlere yer vermemislerdir

Stannis reyis muhteşem bir dönüş yapacak.

Fena başlamadı.Her bölüm 80-90 dk sürecek olayı palavraydı herhalde

S7E1 izlemediyseniz sakın bakmayın

Wun Wun reyiz Akgezen olarak dönmüş ya la :D

Iyi başladı

Bölümün en iyi characteri Aryaydı şüphesiz. Manyak kız.

Dizi böyle hızlı ilerlemeye devam eder inş. Ed Sheerane filan gerek yoktu aslında ama neyse.

Bir sezona giriş bölümü için son derece lezzetli bir bölümdü diyebilirim. Beğendim ve gelecek bölümler için umutlandım. Büyük ihtimalle dananın kuyruğunu son 3 bölümde koparırlar diye tahmin ediyorum. 7. sezonun son 3 bölümü, en az 6. sezonun The Battle of Bastards ve The Winds of Winter bölümlerinin kalitesinde olur diye tahmin ediyorum ki beklentim de bu yönde. Bu kalitede sadece 1 bölüm olursa büyük hayal kırıklığına uğrarım. Beklentiler çok büyük.

Wun Wun reyiz Akgezen olarak dönmüş ya la :D
Wun Wun orada olamaz. Wun Wun Kışbarı'nda öldü ve akgezenler oraya henüz ulaşamadılar. Hala daha duvarın kuzey tarafındalar. Hatta o akgezenlerin ve ölü ordusunun göründüğü sahnede bir tane değil birkaç tane dev soyundan ölü ordu askeri göründü. Yani onlar ne Wun Wun olabilir ne de Mance Ryder'ın duvara saldırdığı bölümde ölen devler olabilir. Wun Wun zaten son kalan devdi ve o da Ramsay Bolton tarafından öldürüldü. O sahnede görünen devler, büyük ihtimalle Mance Ryder özgür halkı bir araya getirmeden önce akgezenler tarafından katledilen ve dolayısı ile dönüştürülüp ölü ordusuna katılan devlerdir. Ha onları 500 sene önce de katmış olabilirler 20 sene önce de orasını bilemeyiz :)

6-7 ay önce sızan senaryo doğruymuş, 1. bölüm %100 sızdıranın dediği gibi oldu. Diğer bölümlerde ne olacağını bildiğim için toplu halde izlemeye karar verdim.

iyiydi dogrusunu aksettirmem gerekirse
jim broadbent beyefendi de klasini konusturmus

6-7 ay önce sızan senaryo doğruymuş, 1. bölüm %100 sızdıranın dediği gibi oldu. Diğer bölümlerde ne olacağını bildiğim için toplu halde izlemeye karar verdim.
Sızan senaryoyu neden okudun ki kardeşim? Sezonu bekleseydin keşke :)

Bu arada sızan senaryoyu okuyan arkadaşlar için ufak bir uyarı yapmak isterim; Ricam odur ki yayınlanmamış bölümler ile alakalı bir şeyler yazmak isterseniz sadece spoiler kodu kullanıp mesaj yazmayın, spoiler kodunun da önüne yayınlanmamış bölümler ile alakalı diye belirtin lütfen :) Benim gibi sızan senaryoya göz ucu ile dahi bakmamış ve sezonun başlamasını beklemiş olan üyeler için bu çok önemli. Dikkate alınmasını rica ediyorum.

Son düzenleme:
Sızan senaryoyu neden okudun ki kardeşim? Sezonu bekleseydin keşke :)

Bu arada sızan senaryoyu okuyan arkadaşlar için ufak bir uyarı yapmak isterim; Ricam odur ki yayınlanmamış bölümler ile alakalı bir şeyler yazmak isterseniz sadece spoiler kodu kullanıp mesaj yazmayın, spoiler kodunun da önüne yayınlanmamış bölümler ile alakalı diye belirtin lütfen :) Benim gibi sızan senaryoya göz ucu ile dahi bakmamış ve sezonun başlaması beklemiş olan üyeler için bu çok önemli. Dikkate alınmasını rica ediyorum.

Doğrusu senin söylediğin ama ben sabırsız bir insanım, koskoca 1 sene ara veriyorlar eh haliyle insan hem olayları unutuyor hem de ilgisini kaybediyor. Son cümleyi niye yazdım bilmiyorum konuyla uzaktan alakası yok neyse :D

1 sene beklemek zulüm geliyor bana kardeşim o sebeple her türlü spoilerı okurum zerre umurumda olmaz, 8. sezon sızsın onu da tereddütsüz okurum. :D

Wun Wun orada olamaz. Wun Wun Kışbarı'nda öldü ve akgezenler oraya henüz ulaşamadılar. Hala daha duvarın kuzey tarafındalar. Hatta o akgezenlerin ve ölü ordusunun göründüğü sahnede bir tane değil birkaç tane dev soyundan ölü ordu askeri göründü. Yani onlar ne Wun Wun olabilir ne de Mance Ryder'ın duvara saldırdığı bölümde ölen devler olabilir. Wun Wun zaten son kalan devdi ve o da Ramsay Bolton tarafından öldürüldü. O sahnede görünen devler, büyük ihtimalle Mance Ryder özgür halkı bir araya getirmeden önce akgezenler tarafından katledilen ve dolayısı ile dönüştürülüp ölü ordusuna katılan devlerdir. Ha onları 500 sene önce de katmış olabilirler 20 sene önce de orasını bilemeyiz :)
Wun Wun diye sevinmiştim ya neyse onun soyundan birileri en azından :D Hodor'u da bu şekilde görebilir miyiz acaba :D

O dev Mance'nin duvara saldırdığı savaştaki kapıyı kıran devmiş. Öyle okudum.

Geri
Üst Alt