bu sezonun tüm bölümlerinin senaryosunu okudum.acayip heyecanlı bir sezon olacak.

bu akgezenler niye duvarın ötesine gitmek istiyor arkadaş. kış geliyor diye mi. Gelsin ölüsün zaten.

Çok iyi bölümdü :hat:

S7E2
Euron Greyjoy'un gemiye inişi mükemmeldi :hat:

İi bölümdü
böyle sürerse azami haz veren bir sezon olur

Bu sezon daha kisa olmasindan dolayi her bolum sezon finali gibi olucak heralde. Harika bir bolumdu gercekten.

Gerçekten sağlam bölümdü de o s2k Euron da ne tşşk varmış delik deşik ettiler bana mısın demedi. Dornelular tam hayal kırıklığı olduğu benim için. Koskoca Oberyn tohumları bu kadar kofti olur mu yahu ? Başka tohum karışmış olabilir.

Cersei- Khaleesi savaşında iyiler bir tarafa yavşaklar ve manipüle edilmiş cahiller bir tarafa toplanmakta. Night Kingciyiz elhamdülillah. O ejderha camlarını bütün Westeros yavşaklarına monte edecek Reis

Dizinin en atraksiyonlu bölümü buydu herhal. Normalde bu bölümde olanları beş bölüme yayarlardi. Böyle olun canımı yiyin.

Neyse con snowun ejderha anayı pompalamasina giden süreç başladı. HO.

Khalesinin beyni sersey sultana yetmez. Yedi kralligi fethetmek oyle boş çölleri dağı tası fethetmeye benzemez. 40 fırın ekmek yemesi lazım. Dua etsin ki john bey gelip elinden tutacak, yardımcı olacak. Yoksa o kafayla bir halt beceremez.

Khalesinin beyni sersey sultana yetmez. Yedi kralligi fethetmek oyle boş çölleri dağı tası fethetmeye benzemez. 40 fırın ekmek yemesi lazım. Dua etsin ki john bey gelip elinden tutacak, yardımcı olacak. Yoksa o kafayla bir halt beceremez.
Khalesi sultani severim ama reise posta koyacak gibi. Gelsin kralicesinin onunde diz coksun falan. Sen kim kopek. :)

Discovery II Mini cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Jon snow diz çöker ama önce kalisiyi önüne aldıktan sonra

3. bölümde dany jon'a önünde diz çökmesini söyleyecek ama jon bunu yapmayacak.buna sinirlenen dany'yi tyrion sakinleştirecek.jon'un ne kadar iyi biri olduğunu anlatacak.jon ak gezenlere karşı yardım isteyecek dany buna inanmayacak bunun üzerine canlı bir ak gezeni yakalamak için oradan ayrılacak.

Yav ne alakası var planları gayet iyiydi. Lakin Greyjoyların dizinin başından beri mal olmaları değişmeyen bir gerçek.

Geri
Üst Alt