Jon Snow'un beyinden eksik, duygusal bir keko olduğu konusunda bana katılır mısınız acaba? Liderlik vasfı yok bir kere.

HBO çalışanlarını gerizekalılardan seçiyor büyük ihtimalle. Bir dizi 3 yıl arka arkaya sızma problemi yaşar mı yav.

Biraz önce ceza yemiş olan bir o. çocuğundan öyle bir spoiler yedim ki doğruysa Allah belasını versin. Onca uyarıya rağmen bu başlık altında spoiler verenin de verecek olanın da gelmişini geçmişini yedi silsilesini ..................................................

İnsan gibi uyarınca bazı kıt beyinler anlamıyor demek ki.

Targeryenlerin alayı keko zaten. Kanlarında var bu. Tipki lannisterlerin kanında liderlik olması gibi.

Bütün psikolojik savaşlarda kaybetmesi beni bu düşüncelere sürükledi maalesef kendisine sempati duyarım ancak Westeros için gerçekçi olmak gerekir.

Kaybettiği psikolojik bir savaş yokki. Aksine günden güne güçlenen, en dipten en yukarıya dişiyle tırnağıyla gelen bir herif.

Ak gezenleri de becerdikten sonra Khalesi'nin yanında(muhtemelen kendisi de Targeryan) Wasteros'u alacak.

Wasteros için gerçekçi olmak lazım durumu biraz değişti açıkçası. Khalesi'nin kölelere yaklaşımı, askerlere, yanındaki adamlara(mesela Mormont) Dragon'lara yaklaşımı, Jon'un insancıl tavırlarla yükselişi ve herkesin saygısını kazanması falan işin sadece realiteyle değil duygusallıkla da yürüyebileceğini gösteriyor.

Bir nevi Terim'in "Aslansınız kaplansınız siz Galatasaraysınız en iyisini yaparsanız taktik maktik yok bam bam bam" deyip kupa aldırması, CL'de çeyrek finale çıkarması ve Lucescu'nun taktik başarı ile CL'de çeyrek final yapması. İkisi de bir yöntem sonuçta.

Geri
Üst Alt