- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hacılar şimdi bu con'un babası danerisin neyi oluyor?
Sezon geneline baktığımızda vasat geçen bir sezon oldu. Şu balon dizi bitse de kurtulsak diyorum artık.
#dursunözbekistifa
#yönetimistifa
Yalnız teori yazıyorum diyen biri vardı konuda sağolsun son iki bölümün spoilerını vermiş
İsmini hatırlayamadım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence Tormund ve alev reis ölmedi bu arada
Yalnız teori yazıyorum diyen biri vardı konuda sağolsun son iki bölümün spoilerını vermiş
İsmini hatırlayamadım
Kim olduğunu hatırlasan iyi edersin sanırım..
Tarzınla çok diri bir savunma hakkı verdin, burada teori üreten herkesi SİNKAFLI OLARAK zan altında bıraktın..
Yalama olursan şaşırmam, çünkü sinkafı gizlemek ihtiyacı dahi hissetmemişsin.. Yönetim de editlememiş. Yapılan sinkaflı Savunma ya da artık yönetimin müdahale hakkı kalmamıştır bence..
Eşitlik ve adalet bunu gerektirir....
Arya ve Sansa arasındaki olayı güzel bağladılar beklemiyordumGerçi Bran'in olduğu yerde aksi çok saçma olurdu..
Yalnız Cersei arkadan iş çeviriyor da Bran varken bir bok yapamamalı gizlice umarım senaristler sırf senaryo bozulmasın diye Cersei ihanet ederken Bran'in hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi takılmasına izin vermezler.

Aegon Targeryan yeni liderimiz artık :asd22:. O değilde reyiz ejdeyayla fena akacak gibi duruyor duvarı param parça etti.
sari kafa ecderhayı akgezene kaptirip savasin kaybedilmesine sebep olacak hala ordu toplama pesinde
Tartışmayı başlamadan sonlandırınız lütfen.
Kim olduğunu hatırlasan iyi edersin sanırım..
Tarzınla çok diri bir savunma hakkı verdin, burada teori üreten herkesi SİNKAFLI OLARAK zan altında bıraktın..
Yalama olursan şaşırmam, çünkü sinkafı gizlemek ihtiyacı dahi hissetmemişsin.. Yönetim de editlememiş. Yapılan sinkaflı Savunma ya da artık yönetimin müdahale hakkı kalmamıştır bence..
Eşitlik ve adalet bunu gerektirir....
Abisi oluyor reis
Tartışmayı başlamadan sonlandırınız lütfen.
Bence de ama;
Forumda istikrar için, paylaşım sahibi herkese karşı yaptığı sorumsuzluk ve saygısızlığın bedelini ödemeli fikrindeyim..
Sinkaf görmemişsin sen
![]()
O kadar dert etmiyorum ben bu akejder konusunu..
Sonunda Khalessinin ejderhasını yere indiren Makinaya Ejderhacamından 2 tane mızrak yerleştirip kökledin mi tamam...
O iş Sör Brone de sayılır..
arya karakterinin içine ettiler yalnız
o cesur babasının ölümünden dolayı travma yaşayan küçük kızı psikopat feminist süpergırle çevirdiler
istedigi kişiyi öldürmesi, brienne gibi kendini kanitlamiş sövalyeyle kafa tutmasi çok saçma idi