Oğlum şu sızan(!) 8. sezonu pişirip durmayın yav millet boş yere okuyor sonra, manyağın biri üşenmemiş yazmış tamamen uydurma bir şey.
Mehmet ağabey bir Roma Tarihi uzmanı olarak "Rome" dizisini izledin mi acaba? Şimdi ilk bölümünü izlemiş bulundum da hiç fena gelmedi. Sadece Cicero gibi bir retoriğin bir köylü tarafından alt edilme sahnesine anlam veremedim. Hemi de bu Romalı ablalarımız neden günümüz İranlı kadınlar gibi örtünme ihtiyacı hissetmişlerdir düşündürdü doğrusu? Aydınlatıcı cevaplarını bekliyorum, teşekkürler.

Mehmet ağabey bir Roma Tarihi uzmanı olarak "Rome" dizisini izledin mi acaba? Şimdi ilk bölümünü izlemiş bulundum da hiç fena gelmedi. Sadece Cicero gibi bir retoriğin bir köylü tarafından alt edilme sahnesine anlam veremedim. Hemi de bu Romalı ablalarımız neden günümüz İranlı kadınlar gibi örtünme ihtiyacı hissetmişlerdir düşündürdü doğrusu? Aydınlatıcı cevaplarını bekliyorum, teşekkürler.

İzledim ama epey zaman oluyor hayal meyal hatırlıyorum, Roma'lı kadınlar nasıl giyinirdi pek bir bilgim yok açıkçası ama başörtülü biçimde resmedilkleri sayısız tablo görmüşümdür, tabi bu örtünme biçiminin günümüz müslüman kadınların örtünme biçimiyle uzaktan yakından alakası yok, dizideki örtünme şeklini tam hatırlamıyorum. Ayrıca ilk bölümdeki Cicero olayını da hatırlamıyorum, genel olarak Cicero'ya hakettiği saygıyı göstermemişler ama dizi de orası kesin... Komple izleyince anlarsın ne dediğimi.

Keşke roma tarihi konusunda uzman olsaydım, Türkiyede tek olurdum... Koca ülkede Roma tarihi ile ilgili 1 tane bile otorite kabul edilebilecek adam yok şaka gibi... Sonra biz şöyle müthişisiz falan filan... Yav he he demek lazım.

Ben daha çok marius'un ordu reformu, Roma ordusu ve Roma dönemi savaşlar ile ilgilendim, ilgileniyorum diğer konularda popüler kültür seviyesinde bilgim var.

@Danyal Artemis Sayın @Erman Türker 'in o barda o muhteşem tipli insanlarla birlikte got izlemek gibi bir hayali olduğunu biliyor muydun ?

PrXJ05.jpg

:DD

Yalnız dizilerde filmlerde alışmışız seks sahnelerinin kadın vücudu öncelenerek çekilmesine, iki meme görmeyi beklerken kabak gibi jon'un poposunu görmek epey hayal kırıklığına uğrattı.
Spoiler Göster

Vay anasını ne bölümdü yav öyle yeni izleyebildim. Yeni sezon 2019 yılında mı çıkacak şimdi ? 1. sezonu izleyeli tam 6 yıl oldu. Yeni sezon başlayana kadar tekrar mı başlasam diye düşünmüyor değilim.

Emilia Clarke bizi bitirdin be

Geri
Üst Alt