- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
En beğendiğim caps/meme buydu:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meme diyince heyecanla açtım hayal kırıklığına uğradımEn beğendiğim caps/meme buydu:
![]()
Son bölümde daha çok Brann, Night's King ve The Wall sahneleri bekliyordum lakin olmadı. Bu konudaki hayal kırıklığımı Little Finger sürprizi ve Jon Snow'un gerçek ismini açıklamalarıyla giderdiler. Sondaki 10 dakikalık duvarın yıkılma sahnesi ise ballı börek oldu. Yani ben sondaki duvar sahnesinden dolayı bu bölüme harika demedim.Son bölüm beklentimin altında kaldı dicem Erman Abi gelip sövecek diye diyemiyorum.
Ya 7. sezonun sızan senaryosunu okuyup yeni sezon bölümlerini o şekilde seyretme gafletine düşmüş adamsın bir de bana atar tutar yapıyorsun. Sonra ne oldu yeni sezondan keyif alamadım alamazsın tabi. Müstahak sana daha beter ol.Sezon finali ile ilkili iki üç bir şey karalayacaktım ama Erman'ın metrekare başına 3 ''muazzam'' kelimesi düşen yazısını gördükten sonra vazgeçmiştim. Yalnız değilmişim demek. Üzerinden biraz zaman geçsin döşeyeceğim eleştirilerimi, cidden çok sıkıntılı bir sezondu. Millet iki güzel cgi görünce g.tü başı dağıtıyor.
Güzel bar güzel ortam nesini beğenmedin? Bunu beğenmediysen Ankara'nın pavyonlarına git kardeşim ne diyeyim. Bu arada unutmadan; Allah belanı versin.@Danyal Artemis Sayın @Erman Türker 'in o barda o muhteşem tipli insanlarla birlikte got izlemek gibi bir hayali olduğunu biliyor muydun ?
Fazla mature videosu seyretmekten kafa gitmiş geçmiş olsun.Birlikte agladiklarini görür gibiyim. ������������ hatta şuan gözleri falan dolmuş olabilir. ������
Yuh.Valla ankaranın pavyonllarının ortamı daha güzeldir kardeşim, bu çok net bir şey tarışmaya açık bir konu değil.
Ya oradaki insanlar Jon ve Dany sevişiyor diye ağlamıyor kardeşim izlediğin şeyi de mi anlayamaz oldun?Jon ve Dany sevişiyor diye ağlayan insanların olduğu bir ortam ile kıyaslanmaz Ankaranın pavyonları![]()
![]()
Bilmukabele.Güzel temennilerin için teşekkür ederim, Allah gani gani belanı versin diyerek sözlerimi noktalıyorum.
İyi forumlar.
Yuh.
Ya oradaki insanlar Jon ve Dany sevişiyor diye ağlamıyor kardeşim izlediğin şeyi de mi anlayamaz oldun?Jon'un bastard değil Rhaeger ve Lyanna'nın evliliği sonucu dünyaya gelmiş çocukları olduğu gerçeği resmen ilan ediliyor. Bunun anlamı da Dany'nin falan hikaye olduğu demir tahtın tek gerçek varisinin Jon olduğu yani gerçek ismi ile Aegon Targaryen olduğu gerçeği ortaya çıkıyor. Bunun yanında bir de Jon'un ismini bin yıl önce Westeros'u ejderhaları ile fetheden Aegon The Conqueror'dan alması son derece muazzam bir şeydi. Orada ben de bir garip oldum yalan değil. Oradaki insanlar buna ağlıyor Jon'un g.tüne değil affedersin. Bana şu açıklamayı yaptırdın ya sana diyecek bir şeyim kalmadı kardeşim. Sen Got falan izleme bu saatten sonra ne diyeyim. Ankara'nın o güzide pavyonlarında sana mutluluklar dilerim kardeşim.
Bilmukabele.
İyi forumlar.
Hoayyda hocamAegon the conqueror'ın iki kız kardeşini pambiklediğini de biliyorsundur umarım, şahsen ben Jon adına üzüldüm. Tek numarası ejderhaları olan ve ensest ilişkiyi normal gören sapkın bir aileye mensup olması üzücü... Oysa Starklar öyle mi ? Tabiki değil, onurlu gururlu insanlar. Westeros'u fetheden aslında balerion the black dread, hani şu drogon'un 6-7 katı olan ejderha... Yani uzun lafın kısası targaryen olmak aslında iyi bir şey değil. Bir de bu açıdan bak.
Robert ile herhangi bir targaryen kıyaslanamaz bana kalırsa. Hayvan ötesi bir arkadaştır kendileri. Ned starkın bile zar zor kaldırabildiği ağırlıkta ve büyüklükte bir savaş çekiciyle savaştığı söylenmektedir ve bu çekiç ile rhaegar kardeşimize tek atıp hakkın rahmetine kavuşturmuştur.Ek olarak Targaryenler'de öyle büyük savaşçı falan da yok, bütün olayları ejderhaları... Robert Baratheon mesela amele sümüğü gibi yapıştırmış Jon'un babasını. Açıkçası hayal kırıklığına uğradım Erman, bunlara rağmen o malum sahneye sevinmen şahsımı der'ün kedere boğdu.
Büyük savaşçı olmalarına gerek var mı? Ejderhalara hükmedebiliyorlar daha ötesi var mı? Gece gece başak geçecek başka birini bul.Ek olarak Targaryenler'de öyle büyük savaşçı falan da yok, bütün olayları ejderhaları... Robert Baratheon mesela amele sümüğü gibi yapıştırmış Jon'un babasını. Açıkçası hayal kırıklığına uğradım Erman, bunlara rağmen o malum sahneye sevinmen şahsımı der'ün kedere boğdu.
Hoayyda hocamBu nedir allasen?
O halde ben de Starklar gururlu aptallardır derim. Şu ana kadar ne aptallıklar yaptılar biliyorsun. Robb Stark verdiği sözü tutamayacak kadar aciz bir karakterdi derim o zaman. Game of Thrones karakterlerini gerçek dünya kafası ile yargılarsak işimiz varJamie Lannister'ın ne olduğunu biliyorsun lakin şu an dizideki en makul en delikanlı karakterlerden biri oldu çıktı ve bana göre büyük savaşta çok önemli bir role sahip olacak belki de Azor Ahai bu herif çıkacak bilemiyoruz. Ne yapalım şimdi bu karakteri sevmeyelim mi?
O açıdan bakarsan eğer ben hiçbir haneyi desteklemem. Gerçek dünya kafası ile değerlendirdiğim vakit tek bir adamı desteklerim o da Night's King olur. Reyiz taş üstünde taş omuz üstünde baş koma meheldir bu Westeros'a der geçerim![]()
Herif bin yıl önce ejderhaları ile ortalığın anasını ağlatmış ben ona bakarım gerisi umurumda değil.