Kitabida guzeldi ama bir Lord of the rings degil,ya da Hobbit Harry Potter serisi,okumadiysan Kuzgunun golgesi serisi tavsiye.son.kitap ates kralicesi yeni cikti ,aldim toplam 3kitap simdilik,yaratik vs yok ama fantastik seri ben begenerek okudum. Suana kadar bitoremedigim tek fantastik kitap Silmarillion dur.ki arkadas dort defa başladım biraktim,isimler,isimler,isimlet

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tavsiye için teşekkürler, bakacağım. Yalnız Silmarillion'u okumak için kendinizi mutlaka zorlayın, evet okuması biraz zor ama değiyor.

GOT Wiki'de dolanıyorum baya ben de çoğu şeyi biliyor olabilirim aslında :D
Bir başlayayım o zaman bakalım vaktim bol olduğu için sıksa da bitiririm gibi geliyor. Yüzüklerin Efendisi'ne göre değerlendirmek biraz acımasız olmuş bence :D
Son olarak tavsiye edeceğin kaliteli bir fantazi evreni var mı bunlar dışında?

Yüzüklerin efendisi evreni yine ama okumadıysan şiddetle Silmarillion'u tavsiye ederim, okuması biraz zor ama o evreni seviyorsan bir şekilde okuyorsun. :D

Yüzüklerin efendisi evreni yine ama okumadıysan şiddetle Silmarillion'u tavsiye ederim, okuması biraz zor ama o evreni seviyorsan bir şekilde okuyorsun. :D

Middle Earth eserlerini okudum reis. O kadar olamasa da kaliteli okuru içine çeken başka fantazi eserleri varsa bildiğin tavsiyeni almak isterim..

Robert Baratheon ne yazik ki bazi platformlarda d. malzemesi konumunda.

Bobby B
o9v33fcxeihz.jpg

VM4J0R.gif

4iz74xkfdgiz.png

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Hakan Yazıcı Children of Hurin'i okudun değil mi ?

Şu harry potter'ı bayram tatili girmeden alayım bari yav okumadım, nedense önyargı vardı ama okumayanı dövüyorlar sanırım.

Geri
Üst Alt