Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Filmler pek ahim sahim degil ama kitaplar cok iyi.Ayıptır söylemesi filmleri bile doğru düzgün izlemedim :asd22: Değişik bir ön yargı var bende de..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Filmler pek ahim sahim degil ama kitaplar cok iyi.Ayıptır söylemesi filmleri bile doğru düzgün izlemedim :asd22: Değişik bir ön yargı var bende de..
DijitupSpoiler olmasın diye bakmıyorum da maşallah her yerde game of thrones var. 7. sezonu henüz izlemedim. 7. sezonun başından itibaren hd/4k smart tv için izleyecebileceğim (yasal) bir platform var mı?
Birsey soyleyeyim mi,fantastik sever biri icin büyük kayip o onyargi bende de vardi bir gun wc de ne okuyayim diye bakarken baktim duruyor orda kardesim koymus.bir.iki sayfa bakayim diye basladim annem.kapiya vuruyordu ne zaman cikacaksin diye 1 saat kalmisim ayaklar karincalanmis bir sekilde kalkmistim sonra filmlere basladim zatenŞu harry potter'ı bayram tatili girmeden alayım bari yav okumadım, nedense önyargı vardı ama okumayanı dövüyorlar sanırım.
Saygı ile alkışlıyorumHarry potter müthiş yaw kırın su onyargilarinizi.
Acilin beyler cok sikistim acayip teorim geldi..
Gelecek sezon en cok merak ettigim sey bran ile jamienin bulusmasi olacak..
Jaimei kardesi ile girmis olduklari cinsel birlesmede bu bran tarafindan gizli kameraya alinmisti. Jamiede bu ozel hayata saygisi olmayan iti kaleden atmisti hatirlarsiniz
Branin yedigi boka ragmen israrla rontgene devam etmesi ki hak vermiyorda degilim.. Herif nasil rontgen yapiyorsa gozlerinin feri gitti, yuzundeki kan cekildi.. Hep agac alti yalniz kalmaya calismasi hos degil..
Neyse bu ikili karsilasmasinda nasil bir diyalog gececegini analiz edecegim..
Bran en niyahatinde bir ergen.. Sakat kalmasinin binlerce faydasini gordugude asikar.. Diledigi zamana gidip canli bir sekilde seyredebiliyor. Idrak edemeyenlere soyle anlatayim letgodan 2 tb harici aliyorsunuz ve ici erotik film dolu cikiyor oyle bir balli yani..
Neyse soyle bir teorim var..
---- spoiler ----
Jamie: agac altindaki branna gidip beni affedebilecek misin diyecek?
Bran: sag elini kesmisler.. Hayati boyunca mutlu olamayacak bir adami neden affetmeyeyim ki diyecek..
Jamie: sasirarak sen Uc gozlu kunduzsun diyecek..
Bran: kunduz degil kuzgunum.. Nerden anladin bunu peki?
Jamie: sag elim olmadan mutlu olamadigimi gordun cunku..
Bran: beni yalniz birak, kardesini dudukleyen, cocuklarina baba sevgisini cok goren, kacmak icin akrabasini gebertten.... Rontgenlerinde gordugu tum detaylari anlatarak showu yapacak..
Zaten cersei öyle kolay gitmez. Giderken tüm şehri havaya uçurması şaşırtıcı olmaz.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçtiğimiz 6 sezonda 10’ar bölümle karşımıza çıkan Game of Thrones 7. Sezonda 7 bölümle hayranlarının karşına çıktı.
Heyecanın doruklarda yaşandığı, birçok soru işaretine cevabın bulunduğu aynı zamanda yeni bir sürü bilinmezin oluşturulduğu 7. Sezon, aldığı olumlu ve olumsuz eleştirilere rağmen oldukça etkileyici bir şekilde son buldu.
Shift Delete'in haberine göre, uzun zamandır beklenen kışın gelmesinden dolayı her yıl Nisan ayında yayınlanmaya başlayan Game of Thrones 7. Sezona her zamankinden daha geç başlamıştı. Üzücü haber ise tam burada geliyor. 8. Sezonda daha da yoğun bir kışa ihtiyaç duyulduğu için 2017 yılının kışı yetmeyip çekimler için 2018 yılının kışının da beklenebileceği ortaya çıktı.
Bu durumdaysa 2018 yazında yayınlanmasını beklediğimiz 8. Sezon, 2018yılının sonunda ya da 2019 yılının başlarında yayınlanabilir. 8. sezonun çekim hazırlıklarına ise çoktan başlanmış durumda. Nikolaj Coster-Waldau’nun yani Jaime Lannister’in açıklamasına göre çekimler de Ekim ayında başlıyor.
Sadece 6 bölümden oluşacak ve her biri bir film tadında olması beklenilen 8. Sezon için umarız ki çok fazla beklemeyiz.
Sahnelerde Kış denilen şeyi yeterince canlandıramıyoorsanız, sahneyi kışa götürürsünüz..
Zaten kış sahneleri Izlanda da çekiliyordu, Biraz daha kuzeye grönland a gitmek, gerekirse dahada kuzeye denizde bir tankere sahne kurup fonda da digital efect uygulamak böylesine yüksek bir prodüksiyon için zor olmasa gerek.
Kış mazeretleri geçersiz bence, sadece bahane...
Sahnelerde Kış denilen şeyi yeterince canlandıramıyoorsanız, sahneyi kışa götürürsünüz..
Zaten kış sahneleri Izlanda da çekiliyordu, Biraz daha kuzeye grönland a gitmek, gerekirse dahada kuzeye denizde bir tankere sahne kurup fonda da digital efect uygulamak böylesine yüksek bir prodüksiyon için zor olmasa gerek.
Kış mazeretleri geçersiz bence, sadece bahane...
Parasını sen verecen heralde Tamer
Got'un öyle sanıldığı kadar yüksek bir bütçesi yokmuş ben de öyle biliyordum, 100 milyon dolar bütçesi varmış. Belki sezon finali daha pahalı olabilir. Adamlar cgi masrafı çok diye kurtları göstermedi bir dönem, mesela bu sezon ghost hiç gözükmedi bu da bütçeyle alakalı büyük ihtimalle. Ek olarak bütçeyi denkleştirmek için bölüm sayısını azaltıp duruyorlar, bahane falan değil yani ellerinde olsa çok daha kısa bir sürede çekerler zira ne kadar geç yayınlanırsa o kadar da geç para kazanırlar.
Parasını sen verecen heralde Tamer
Got'un öyle sanıldığı kadar yüksek bir bütçesi yokmuş ben de öyle biliyordum, 100 milyon dolar bütçesi varmış. Belki sezon finali daha pahalı olabilir. Adamlar cgi masrafı çok diye kurtları göstermedi bir dönem, mesela bu sezon ghost hiç gözükmedi bu da bütçeyle alakalı büyük ihtimalle. Ek olarak bütçeyi denkleştirmek için bölüm sayısını azaltıp duruyorlar, bahane falan değil yani ellerinde olsa çok daha kısa bir sürede çekerler zira ne kadar geç yayınlanırsa o kadar da geç para kazanırlar.
O kadar aktörü alıp Grönland'a çekim yapmaya götürmek için para yeterli olmayabilir ayrıca![]()