Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.857
- 29.239
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

:005:
:005::boohoo::f50::016::nargile:

baştan başlayıp 6. sezona kadar tekrardan izledim.
Stannis karakale'de iken Sam'a ejderhacamı'nın erderha kayasında çok olduğunu söyledi. Niye kitaptan öğrenmiş gibi oldu 7. sezonda anlamadım.
bir de STannis'in kızı Shreen çok kitap okuyan biriydi. Bu karakterin bu huyunu Gilly'e verecekler sanırım.
Erderhaların Dansı bölümünde Shreen targeryanların kendi arasında taht kavgasına girdiklerini okudu. Erderhalar birbirlerine ateş püskürtmüş falan.
Aynı durum 8.sezonda jon-dany arasında veya tyrion- jon veya dany arasında gerçekleşebilir diye düşünüyorum ( tyrion'un da targeryan olduğu iddası üzerine)
Battlestar galactica izle bunların cöb oldugunu anlayacaksın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BG iyidir, zaten top 10 olsun top 20 olsun hemen hemen her listede kategorisinin ya birincisidir, ya ikincisidir. Şu an 3. sezondayım 10 güne bitiririm heralde.
Yalnız yeni seriye başlamadan önce izleyebiliyorsanız eski sezonları (70'lerde çekilmiş yanılmıyorsam) izleyin yok izleyemiyorsanız da senaryo özetlerini okuyun veya youtube'deki anlatımları dinleyin, böylece çok daha rahat içine girersiniz dizinin.