Blutv almış yayın haklarını sansürleyerek verirler biz yine başka yollardan akarız zaten 1 sezon kaldı :D

1 sene ara vermek nedir ya?ne saçmalık bu böyle

HBO yöneticilerinden Francesca Orsi final hakkında bilgi verdi.Zaten tahmin edilen bir şey ama yine de spoilera alalım.

Game of Thrones’un final bölümünde çoğu ana karakterin öleceğini söyledi.

Dizinin 8. Sezonunun 2019 sonbaharında çıkması planlanıyor

Dizinin 8. Sezonunun 2019 sonbaharında çıkması planlanıyor ama, daha şimdiden sızdırma faaliyetlerini engellemeye yönelik olarak oyuncular ve set ekibiyle 30 Milyon dolarlık tazminat yükümlülük sözleşmeleri yapılıyor.
İnsan öldürmenin cezasının idam olduğu bir ülkede cinayetler engellenebiliyor mu ?
Sızdıranın tazminatını karşılama vaadi ile dahi yoldan çıkartırlar dizi çalışanlarını..

Set arka planlarından görüntü paylaşmayacaklar işte ne var ki

2 selfie atmasınlar ölmezler

yayınlamasınlar artık diziyi unuttum nerdeyse . böyle rezillik mi olur ?

Önemli detayların olduğu bir ön bölüm yayınlamaları lazım aslında

Bir çok dizi yapmıyor bunu nedense özel bölüm içinde oyuncular para mı istiyor yoksa nedir :D

populer kulture tepki olarak bu diziyi izlemiyorum dıyordun hanı noldu renkdaş?

3 kere baştan izledim reis GOT'e bakmayacaksak neye bakıcaz karıştırmış olmalısın :D
nası 3 kez yav. tamam populer kultur konusnuu soylememıs olabılırsın ama bitmeyen diziyi ben izlemem hiç bir kuvvet izletemez bana demedn mi? arşivlerde mesajların duruyor

Önemli detayların olduğu bir ön bölüm yayınlamaları lazım aslında

Bir çok dizi yapmıyor bunu nedense,özel bölüm içinde oyuncular para mı istiyor yoksa nedir :D
diğer dizi oyuncuları çakıl taşı almıyordu ki bu kadar ara verilmez ki. lena headey'i bile unuttum nerdeyse :)

Dedikodulara bakılırsa; 8. sezonda Daenerys hayatını kaybediyor, tabii ki anne olduktan sonra..
Jon; Danerys'in varisi olarak ejderhanın kaptan pilotu oluyor.
Hiçkimse kod adlı Zat-ı Muhterem Valar Morgulis; Jaqen H'ghar tekrar sahalara teşrif ediyor.

Şu diziyi izlemeyen bi ben kaldım herhalde. Stark reyiz öldükten sonra 2 dakika açıp izlemedim.

Geri
Üst Alt