Başlıkta yer alan 3 platformda da zaman zaman indirimler ve fırsatlar oluyor. Bu konuda 3 platformda da yapılan indirimler hakkında birbirimizi haberdar edip fırsatları duyurabiliriz.
Son oyun bu olması lazımHitman'in son oyunu değil di mi o?
Watch Dogs 2 de 70 liraya düşmüş btw.
Yeni serinin 2. oyunu yani son oyun şu:Hitman'in son oyunu değil di mi o?
Watch Dogs 2 de 70 liraya düşmüş btw.
Düzgün bir oyun al da kardeşlik yapalımPS Store'da şu sayfaya bakın; 90 TL'den ucuz oyunlar
Tom Clancy’s Ghost Recon® Breakpoint - Standard Edition 84₺ bunu alıcam sanırım.
Kardeşlikte iki kişi aynı anda aynı oyuna girebiliyor mu Wasf?PS Store'da şu sayfaya bakın; 90 TL'den ucuz oyunlar
Tom Clancy’s Ghost Recon® Breakpoint - Standard Edition 84₺ bunu alıcam sanırım.
Kardeşlikte iki kişi aynı anda aynı oyuna girebiliyor mu Wasf?
Kardeşlik konusuna almak istediğin oyunları yaz bence illaki ortak çıkar, ayrıca bir hesap açıp alın sonrasında elden çıkarırsınız.Peki bir kardeşlik yapmamız yok mu?
Oyun ücretsiz .. Bağımsız oyun ve ben beğendim açıkcası.
Dreamscaper: Prologue on Steam
A surreal, roguelite inspired action RPG with modernized hack'n'slash combat about lucid dreaming. Dreamscaper: Prologue is a demo to the main game, to get you familiar with the game mechanics. DREAM. DIE. WAKE. REPEAT.store.steampowered.com
pc için de gelecek mi? Ayrıca en yakın steam indirimi ne zaman olur bilen var mı?7 Mayıs günü Gamepass e RDR 2 geliyor.
Sadece Xbox özel. GamePass PC'ye gelmeyecek şu an için.pc için de gelecek mi? Ayrıca en yakın steam indirimi ne zaman olur bilen var mı?
iyi almışsın h.oodyssey çektim steam tüm dlcler 148 kağıt.