Gardi: "Okan Buruk, Victor'u duyduktan sonra hemen iki forvetle oynamayı düşündü"

Direk okan buruk ile konuşmuş ne ahlatci var ne Cenk Ergün ama en çok bu ikili şov yaptı. Sanki kendileri getirmiş gibi.

"koç Okan Buruk ile bir video görüşmesi yaptık. Orada bana yapmak istediği diziliş değişikliğini anlattı: Gala 4-2-3-1 ile oynuyordu ama Victor'u duyduktan sonra hemen dizilişi değiştirmeyi ve iki forvetle oynamayı düşündü."

Bu acıklamadan sonra bu akşam Okan hoca ve gardi arasında geçmiş olması muhtemel muhabbet:

O.B: Allah senin belanı versin! Bu nasıl bir aciklama be kardeşim ya. Hani lan kerem giderken bize bir orta saha bir kanat baglayacaktin? Nasıl ayiklayacaksin şimdi bizi bu işin içinden? Taraftar artık o oyunu oynayacak kanadimiz olmadigini bir duyarsa ikimizi de iptal eder. Bak sana soyliyim. Sen şimdi beni bu işten ayiklayacaksin. Kusura bakma.

C.E: beyler ben fena oluyorum. Kuscam galiba.

Gardi: tamam ağzına bir parmak at rahatla.

O.B:lavabo aşağıda bilader.

Gardi: hadi hocam sen de bir elini yüzünü yıka rahatla.

O.B: ya bi elini ayağını indir be. Bı elini ayağını indir be. Bizi bitirdin be. Bizi bitirdin be. Gül gibi oyunumuz bok oldu gardiiiii...

Dursun da muhabbeti görünce rahmetli Aydemir Akbaş gibi ezana başlamış diyenler var...

Tek bir adamla bütün takımı kurtaracağını sanıyor.

Allah akıl fikir versin bunlara.

Napoli’nin menajer önerisi ile yapılan bir transfer olduğunu bizimkilerin en en ufak haberinin bile olmadığını söylemiştik zaten doğru düzgün düzgün transfer de yapamadılar

Yahu aldıkları adamlara bakın onları bile kaç haftada güç bela getirdiler

"koç Okan Buruk ile bir video görüşmesi yaptık. Orada bana yapmak istediği diziliş değişikliğini anlattı: Gala 4-2-3-1 ile oynuyordu ama Victor'u duyduktan sonra hemen dizilişi değiştirmeyi ve iki forvetle oynamayı düşündü."

Bu acıklamadan sonra bu akşam Okan hoca ve gardi arasında geçmiş olması muhtemel muhabbet:

O.B: Allah senin belanı versin! Bu nasıl bir aciklama ve kardeşim ya. Hani lan kerem giderken bize bir orta saha bir kanat baglayacaktin? Nasıl ayiklayacaksin şimdi bizi bu işin içinden? Taraftar artık o oyunu oynayacak kanadimiz olmadigini bir duyarsa ikimizi de iptal eder. Bak sana soyliyim. Sen şimdi beni bu işten ayiklayacaksin. Kusura bakma.

C.E: beyler ben fena oluyorum. Kuscam galiba.

Gardi: tamam ağzına bir parmak at rahatla.

O.B:lavabo aşağıda bilader.

Gardi: hadi hocam sen de bir elini yüzünü yıka rahatla.

O.B: ya bi elini ayağını indir be. Bı elini ayağını indir be. Bizi bitirdin be. Bizi bitirdin be. Gül gibi oyunumuz bok oldu gardiiiii...

Dursun da muhabbeti görünce rahmetli Aydemir Akbaş gibi ezana başlamış diyenler var...
elindeki klavyeyi yere bırak

Napoli’nin menajer önerisi ile yapılan bir transfer olduğunu bizimkilerin en en ufak haberinin bile olmadığını söylemiştik zaten doğru düzgün düzgün transfer de yapamadılar

Yahu aldıkları adamlara bakın onları bile kaç haftada güç bela getirdiler
Ve nekadar çok para verdiklerini de unutmayalım

E diyoz size 3-5-2 olacak diyoz
Gardi söyleyince alkış ben söyleyince aauuuvvvv

Vay be hocaya bak sen hemen sistemi degistiyor
Iyice rezil kepaze edecek bizi uc gunde sistem degistircek oturtacak vay halimize

Gardi’ye vereceğimize biz avantamızı alalım diye Sara ve Jalert’e 27 m euro gömdüler elimizde ne var hiçbir şey.

“İş bilenin, kılıç kuşananın.”

Yani düşünün. Bu adam Osimhen'i bize teklif etmese, onu da alamayacaktık. Sol açık bomboş, orta saha eksik, sağ ve sol beklerde rotasyon oyuncusu yok, santraforda da önümüzdeki haftalarda bir tek Batshuayi'ye kalacaktık Icardi'nin sakatlığı nedeniyle.

Geri
Üst Alt