Garry Rodrigues: ''Kim olduğumu göstereceğim!''

Melih Sönmez

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
140120172120323064568.jpg

Galatasaray'ın yeni transferi Garry Rodrigues, Konyaspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Konyaspor karşısında aldığı 1-0'lık galibiyette önemli payı bulunan yeni transfer Garry Rodrigues açıklamalarda bulundu.

İşte Hollandalı'nın sözleri:

3 puan almamız önemliydi. Oyuna girerek katkıda bulunduğum için çok mutluyum. Bir kanat oyuncusu olarak, oyun tarzım devamlı aksiyon yaratmak. Gol öncesi pası verdiğim için de mutluyum. İlerleyen günlerde Garry Rodrigues'in kim olduğunu göstermeye devam edeceğim.

Rodri'nin Brumadan artısı takım savunmasına da yardım ediyor.

Yine de birkaç hafta daha izlemek lazım.

Erkek be.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Umarım faydalı olursun Garry lazımsın bize.

Rodrigues coştur bizi...

Bu adam bozulmaz böyle gider bence. O hırsı gözüküyor. Büyük bir şans ve fırsat verildi kendisine, PAOK gibi bir takımdan, Galatasaray gibi bir Dünya markasına geldi. De Jong, Sneijder ve Podolski gibi yıldızlarla birlikte oynuyor kendisi için büyük şans. Gelişimini bizde tamamlayacak ve vazgeçilmez oyuncumuz olacağını düşünüyorum.

ne ilk mactan sonra göklere cikaralim nede yerin dibine sokalim, adam bence bizim lig icin yeterlidir bruma ile baya kanatlarin tozunu alacaklardir keske bir tanede süratli bir forvet bulsak ozaman manserin 3 atlisi olurlardi

Maşallah Aslanım benim. Ne güzel bir başlangıç bu böyle

Bu çocuğun etiketi de yok diğer yabancılar gibi. İşi zor vallaha. İlk kötü oynadığı maçtan sonra topun ağzında.

ne ilk mactan sonra göklere cikaralim nede yerin dibine sokalim, adam bence bizim lig icin yeterlidir bruma ile baya kanatlarin tozunu alacaklardir keske bir tanede süratli bir forvet bulsak ozaman manserin 3 atlisi olurlardi

Niasse çok iyi olurdu. Ama doğru tabi burası Akhisar değildi. :red:

Geri
Üst Alt