Garry Rodrigues'in Sözleşmesi KAP'a Bildirildi!

dolar ve euro almış başını giderken iyi komisyon kaldırdı levent!

Şu adamı şu parayı etmesi için hiç bir done matematiksel veri yok gerçekten deli saçması. Sadece biz istiyoruz diye şu para Dünya üzerinde başka bir ligin takımı istese veya alsa bu paradan aza alırdı adamı gerçekten bu çok salakça bir durum. Ne kadar iyi olabilir zaten çöp olmasın yeter, orta açarken kafasını kaldırsın tabii orta açabildiğini düşünerek söylüyorum o da önemli bir meziyet, adam eksiltsin yeter skoru başkaları da yapabilir. Kapalı kutuya bu parayı vermek hiç masum gelmiyor.

%20 pay demisler de, biz bunu da diger oyuncularda oldugu gibi üstüne para verip gönderirsek, zarara da ortak mi paok

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

adam önceki kulubünde bu ücretlerin yarısını almıyordu ...herkes zaten gözünü bizde açıyor . inşallah bu paralara değer ama hiç sanmıyorum yasin'i kesemeyecektir.

s-a38ee3a8ce9d2017881aed0d2e2d3ee0f424da7b.jpg

Neden Primleri yüksek tutup garanti ücreti azaltmiyorlar bir türlü anlamiyorum, bu sekilde adam yan gelip yatamaz, birde daha motiveli oynar. Sen daya adama 4.5 yillik anlasama, ver her yil icin 1.35milyon euro garanti ücret, sonrada sözlesmesi bitene dek iyi performans bekle, hayaldan baska birsey degil

Hayırlı uğurlu olsun inşallah kendisinide bizide utandırmaz

Nedir bu rakamlar ya? Biz neden bu kadar para savuruyoruz. PAOK hadi neyse, ondan önceki kariyerine bakarsan bile bu adama 750.000€ dan fazla yıllık ücret verilmez.

Bak yine sinirlendim bizim Çolak kardeşimiz bile 6 ayda bu kekonun 2 yılda yaptığı istatistiği yapmış vallahi alemin en kerizi biziz diye bu kadar afişe etmenin manası ne kendini acaba, paramız yok değil aklımız yok kimse ağlamasın. 70 milyonluk ülkede çıkan yöneticilere bak ülke gerçekten bitmiş ya hepsi fiyasko.

Göbekli olcan da o kadar alıyordu bizdeki maaş skalası komple skandal zaten neye şaşıyorsunuz hala anlamıyorum..

Umarım yanılırım ama affedildiğinde Yasin'in yedeği olacak bu arkadaş.

sözleşme iyi videolardan izlediğim kadarıyla gayet hızlı bir adam. Bize yararı olacak gibi bir his var içimde.

Tutar gibi geliyor pek izledim denemez ama kazık yediğimiz gerçeğini değiştirmez.

bonservis 2.5
yillik ücret 750 bin + mac basilar maksimum 250 bin
2.5 yillik sözlesme

böyle olmasi lazimdi. kapali kutu bir oyuncu icin yine manyak paralar ödenmis

Ulan takımda FFP maaş sınırlaması var diye ötmeyi biliyor her sıkıştığında yönetim bütçe açmak için Sneijder&Poldi'yi satarız diyorlar

Bütçe açabiliyor musunuz sanki ???

Böyle saçma sapan adamlara tonlarca para yediriyorsunuz

şu adama yıllık 800-900 bin euro versen gelmeyecek miydi? bence bu adam yıllık 900 bin alıyordur geri kalan parayı levent ve herifin menajeri kırışıyordur!

Geri
Üst Alt