Garry Rodrigues'in Sözleşmesi KAP'a Bildirildi!

Cavandanin 900 bin aldigi yerde bu arkadasin aldigi para gayet normal geliyor bana

Maaş normal ama sözleşme süresi çok uzun.

Hem Paok hem Garry nefes aldirmamis valla bizim capsizlara. 400 bin euro maas alan adama 3 katindan fazla maas arti mac basi veriyoruz.

Kimsenin tanimadigi hic bir basarisi olmayan adam icin 3.5 milyon euro bonservis arti 20% pay veriyoruz.

Gercekten batmaya mustahakiz. Herhalde bizden daha kotu yonetilen bir kulup daha yoktur.

Bu transferdeki tek risk 4.5 yillik sözlesme eger umdugumuz gibi cikmasa birdaha elinden zor cikarirsin aldigi garanti ücretden dolayi, ya bu adama cok güvendiler ,yada sözlesmenin son bir veya birbucuk senesini komisiyon olarak kendi ceplerine girecek sekilde ayarladilar. Sonucta adam 26 yasinda 21 veya 22 olsa anlardim sözlesmenim uzunlugunu

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Paraya bak yazık günah şu bonservise. Adım gibi eminim ne bilim Gençlerbirliği falan olsa 1,5 Milyona falan bitirirdi şu adamı.

Buna 3,5 verdiler sonra çıkarlar stoper için bütçemiz kısıtlı deyip Ahmet öküzünü getirirler son gün.

10 milyona katara satabilirsek kar ederiz ancak ki ben seneye akhisara kiralayacağımızı düşünüyorum 3.5 mio da çöpe gitti

10 milyona katara satabilirsek kar ederiz ancak ki ben seneye akhisara kiralayacağımızı düşünüyorum 3.5 mio da çöpe gitti
İsmi duyulmamış 300 bin eurolarla 5 takım değiştiren kiralanan beğenilmeyen kovuılan adam için seni çok pozitif gördüm

Hamza desem Konoplynka desem

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Yasin kadar katkı vereceği şüpheli. Her zaman aynı hatalar. 4-5 tane sonra göndermek için uğraşacağın adam alacağına bir tane sağlam adam al. Mesala Tarık, Linnes, Cavanda'yı aldık hala Sabri oynuyor. Alsaydın bir tane sağlam bek şimdi arkana yaslanmıştın. Örn Muslera'ya 6.5+Cana vermeyip Franco tarzı adam alsaydık şimdiye kadar 5 senede 5 kaleciye en az 15 m para gitmişti. Kaçan kupalara zaten girmiyorum.

Geri
Üst Alt