GSC Scout # Gary Cahill

Onur Yücel

10 Numara!
Son dönemlerde giderek artan şekilde ismi geçiyor. 1.93 boyuyla hava toplarının hakimi. Kolay kolay hava topu vermez. Güçlü fiziğiyle rakip karşısında çok zor ezilir. John Terry sonrası takımın kaptanı oldu. Yaklaşık 6.5 senedir Chelsea'de. Ayak tekniği de fena değil. Eksi yönü ise atletik bir stoper sayılmaz, klasik bir İngiliz stoper. Pozisyon bilgisiyle bunu kapatmaya çalışıyor. Bu sene Sarri'nin takımında artık oynayamıyor. Bu bizim için bir fırsat transferi olur. Hocanın yeni Popescu'su, Ujfa'sı olabilir. Aranılan lider stoper için doğru bir isim. Bu transferde tek sıkıntı Cahill'i ikna etmek. İngiliz oyuncular kolay kolay yurtdışına hele Türkiye'ye gelmiyorlar. Ancak doğru proje sunulursa ikna olacaktır, çünkü İngiltere'de transfer kapandı ve Sarri kendisini düşünmüyor.

https://www.transfermarkt.com.tr/gary-cahill/profil/spieler/27511

Hani bu herif Chelsea'den ayrilacakti?

Sozlesmesi bitiyor kacirmamak lazim en az 2 sene daha oynar.

Lilledeki botman-fonte tandeminin bir benzerini

Marcao-cahill ile yakalayabiliriz super olur

Chelsea zamaninda cok iyidi ama artik bu da bitik ve 35 yasinda.

böyle bitik adamlar almayin yav stoper bile olsa gelmesin

bize yaramaz fazla ağır bi de sakat
kalite olarak da tomkins ve dannden üstün değil benim gördüğüm kadarıynan

Üzdu yaw gecen sene ayin futbolcusu fln secilmis 1 kere sizde
Formdadir diye tahmin ediyordum. Sakatliklara baktim en son 2015te sakatlanmis gerci tm hep dogru veri vermiyor.

Üzdu yaw gecen sene ayin futbolcusu fln secilmis 1 kere sizde
Formdadir diye tahmin ediyordum. Sakatliklara baktim en son 2015te sakatlanmis gerci tm hep dogru veri vermiyor.

2015 mi
bu sene doğru düzgün oynamadı herif sakatlıktan ztn pandemi maçlarından birinde depara kalkıp direk pert oldu ondan beri oynamadı doğru düzgün

F. De Bour transferi olur gibi.

Geri
Üst Alt