Gary Medel Beşiktaş'ta!

Ürünün tadına bakmaları için kullanacağın tanıdığım birkaç müptela var. Düğünlere bile bjk formasıyla gidiyorlar. Tanıştırırım, yardımcı olurum.
Aslında çok iyi olur , bir de Gurme markası yaratmak istiyoruz daha elit müşterilerimiz için bilmem anlatabildim mi..

Beşiktaşlılara göre Medel büyüktür Messi-Ronadol-Kroos falan filan gibi işte !

Baya iyi transfer, tam ihtiyacı olan oyuncuyu aldılar.
Umarım hayırsız olur.

Stoper olarak neye göre ihtiyacı olanı aldılar bu adam kazmadır çapa görevi gören bir adam ama ağır denilmiş aksine bayağı çabuk bir adam her yere basar eder. Orta saha içinse iyi transfer. Yaş ortalamasını düşürmüyor tabi.

Pepe-Medel piskopat ikili ama stoperde iyi degil medel

3'lu savunma da iyi isler yapti sili milli takiminda ama 4'lu defans sikinti

Atiba sezonun ikinci yarısı belirgin şekilde düşüşe geçmişti ona alternatif olarak almışlarsa iyi stoper olarak düşünüyorlarsa berbat bir hamle bjk adına.

Pepe-Medel piskopat ikili ama stoperde iyi degil medel

3'lu savunma da iyi isler yapti sili milli takiminda ama 4'lu defans sikinti
Ne farkeder ki

Stoper olarak aldılar diyelim şenol hoca başarısız olduğunu görüp ortasahaya monde edemeyecek bir t.d. Mi?

Her açıdan bjk için maliyeti komik başarılı bir transfer

feguliiiiii ?❤

Medel kötü oyuncu değilde asıl önemlisi maliyeti çok uygun. Yıllığıda uygunsa tam bir f/p transferi demektir. İnterdeyken agresifliğini çok beğeniyordum. Gökhan inlerden daha çok iş yapacaktır.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yanlis yapmis bejeke.

dursun basganim 8 milyon euro bonservis, 2 milyon euro bonus, 3.3 milyon euro maasa baglardi bu isi. dogrusu bu.

Bjk bu yil hakemler ittirmzse sampiyon olamaz.

Iyice Olü Futbolcular Dernegine donduler.

Satılık hakemler sebebiyle bunla pepe ligde baya iş yapar ama CL'de çok pis madara ederler bunları.

Sürün yağlı surat!

Ne farkeder ki

Stoper olarak aldılar diyelim şenol hoca başarısız olduğunu görüp ortasahaya monde edemeyecek bir t.d. Mi?

Her açıdan bjk için maliyeti komik başarılı bir transfer

feguliiiiii ������❤
bende öyle düşünüyorum o yüzden diğer alabilecekleri oyunculara göre en üzüleceğim transfer olurdu maalesef aldılar.
Atiba konya maçındaki gibi oynarsa ( geçen yıl sonlara doğruda iyi olmadığı söyleniyor) ellerinde ciddi bir oyuncu oldu , stoper olarak düşünmüyorum bende çok.
Vida'yı alsalardı keşke hiç beğenmiyorum.

Medel kotu futbolcu degil, ama oyuncu ile hala anlasilmadi, Trabzon bile Inter'le anlasmisti, adam illa boca juniors diyor.

Geri
Üst Alt