Gatti: "Kelly'e verilen kırmızı kart saçma"

bildiğiniz dilden

1772060721258.webp

Adamın ayağını kırıyordu ondan. He sarı da olsa zaten bye bye. Sarı da değil diyemezsin beynin varsa. Neyse iyi mücadele sonrası hüsrandan dolayı tepkisi normal.

Net kırmızıydı. Ağlamalar, yakarmalar dinmez bunlarda şimdi.

italyanın fenerbahçesi herifler her pozisyonda yerdeler gülünç pozisyonlarda pen beklediler sallai götünde duruyor diye pen istedi o kopmeiners salağı. Kırmızı da çok netti neye itiraz etmiş bu salak.

Valla adamlara helal olsun, emin olun biz ilk maç deplasmanda 1-0 falan bile yenilsek dönüşte ilk 5 dakika basmaya çalışıp sonra hızlı bir gol yiyip 3-4 gollü bir mağlubiyet alırdık. Örnekleri de var yani..

Hayal kırıklığını anlıyorum ama bundan daha net kırmızı kart olamaz, hadi kırmızı olmasın zaten sarısı vardı. Her türlü atılacak.

Eksik olmuş. Uefa'da bir yapı var o yapının çatırdaması lazım falan diyeceksin.

3 gün içerisinde önce adil sonra gatti gibi iki kazmadan gol yedik aklıma geldikçe delleniyorum

Kırmızıdan sonra oynamağa başladılar o yüzden kes
Ama bana da kkart gibi gelmedi eğer loyd bilerek bi hamle yapmadıysa

dünyada her yerde penaltı. bizim ligde fenere vermezlerdi o ayrı bir tek.

Tekrarini izlemis mi mal?

UEFA, Juventus'ta kırmızı kart gören Lloyd Kelly ile ilgili karara ilişkin resmi gerekçesini yayınladı.

"Kramponlarını kullanarak rakibinin sol ayak bileğine sert ve haksız temasta bulundu. Bu durum rakibinin güvenliğini açıkça tehlikeye attı."

Geri
Üst Alt