Gattuso: "Juventus'a yenilmeyi hak etmedik"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Serie A'da Juventus'a 2-1 mağlup olan Milan'da teknik direktör Gennaro Gattuso, yenilgiyi hak etmediklerini söyledi.

15334551586420.jpg

Milan'ın teknik direktörü Gennardo Gattuso, Juventus'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Hakeme eleştiriler yapan Gennaro Gattuso, "Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum ancak Juventus'a yenilmeyi hak etmedik. Hakemlerin iyi niyetli olduğuna inanıyorum. Böyle inanmazsam, bu işi yapmamın bir anlamı olmaz ama bu maçta yenilmeyi hiç hak etmedik" dedi.

Gennaro Gattuso sözlerini "Çok iyi savaştık. 2019'daki en iyi performansımızdı. İlk 60 dakika harika oynadık ama 20 dakikada maçı kaybettik. Basit hatalar yaptık." ifadeleriyle tamamladı. Juventus'a 2-1 mağlup olan Milan, 31 hatada 52 puan topladı ve Serie A'da 4. sırada yer alıyor.

Kralspor

Bu kadar eksik Juventus'tan 1 puan bile alamadin, sus la.

Hadi Juve neyse Icardi'siz Inter'i yenemiyorsan Cl ye gitme

Hakem maci Milan'dan alip Juve'ye verdi simdi tassak gecer gibi Italyan Futbol Federasyonu Mandzukic ve Bonucci'yi "video goruntulerden" cezalandirmayi degerlendiriyor macta VAR vardi ama :asd:

Milan'in verilmeyen penaltisina falan girmiyorum

Federasyon kendine cekiduzen vermez Juve kopekligine devam ederse Serie A yakin zamanda Ligue 1'in gerisine duser

Tas gibi defanstin eskiden. Hayranindim. Lakin kocluk pek yaramamis

Bir juve taraftari olarak acikca soylemeliyim ki skandal bir penalti sonucunda milan isimli futbol takiminin hakki yenmistir.

Futbolculugunu severdim ama teknik direktorlugunu sevmiyorum.

Skandal bi penaltı sonucu kaybettiler şikecilere.

Mourinho hocam Milan'a gelse ve Gattuso yardımcısı olsa..

Geri
Üst Alt