- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Ciddi ol az. Sınav çalışıyoruz yaptığına bak. Önemli birşey var sandım
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KsjdjdddjjddjCiddi ol az. Sınav çalışıyoruz yaptığına bak. Önemli birşey var sandım
Olayla alakam yok, gazeteleri okurken denk geldim.eurovision yazısını @keramettin kaleme almış gibi geldi. @Mahir Koç bilmem ne düşünürsün.
Özel hayatın gizliliğine saygımız var sayın MK.Nerede yayınlandı bu?
@Keramettin TANRIVERDİ adminsin madem gir özel mesajlara bak bakalım millet birbirine eurovision hakkında mesaj atıyor mu? Bu olay artık çözülmeli!
Özel hayatın gizliliğine saygımız var sayın MK.
Dün konu ile ilgili fikrimi beyan etmiştim, Eurovision'da şike olması senin şike yaptığın manasına gelmez.
Ahshsh nasıl yav pm attığın adam açıklıyorsa mesajı biz ne yapalımBu özel hayata saygı bir tek benim mesaj kutuma gösterilmiyor!
Neyse ben dürüstçe yarışmayı yaparım kendi içinde insanlar ne yaparsa yapsın umurumda değil!
Aslında bir bakıma maalesef eurovision yarışmasının kaderi bu! Gerçek eurovision'da da ülkeler komşularına puan verip duruyor!
Hangi üye komşusuna vermis anlamadım.Bu özel hayata saygı bir tek benim mesaj kutuma gösterilmiyor!
Neyse ben dürüstçe yarışmayı yaparım kendi içinde insanlar ne yaparsa yapsın umurumda değil!
Aslında bir bakıma maalesef eurovision yarışmasının kaderi bu! Gerçek eurovision'da da ülkeler komşularına puan verip duruyor!
Ahshsh nasıl yav pm attığın adam açıklıyorsa mesajı biz ne yapalım![]()
Hangi üye komşusuna vermis anlamadım.
Biraz açar mısınız
D. A
Alpay dediğin en çok şike yapan adam.Mesajları yayınladığı için ceza verseydiniz bu kadar cesaret edemezdi. Yönetim olarak eksiğiniz bu!
Örnek verdim Danyal Bey. Alpay Bey iddianın merkezinde. Yarışmadaki diğer arkadaşlar Alpay Bey'i sevdiği için ona puan veriyordur!
Alpay dediğin en çok şike yapan adam.
Hayır.Fenerbahçeliler Şike Yapar
Alpay şike yapan bir adamdır.
O halde Alpay Fenerbahçeli'dir.
diyebilir miyiz?
Hayır.
Şöyle 1 argüman sunmuşsun ama abiAllah'ın cezası adam! Alpay'a karşı bile yanımda durmuyorsun!!!
Sakin ol!Allah'ın cezası adam! Alpay'a karşı bile yanımda durmuyorsun!!!