- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
! koyana
3 ay myc
hadi bakayım
3 ay myc
hadi bakayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir neden olmasın.
Olabilir neden olmasın.
Tamamİİİ
Ünlem niye ters kanka
@Uğur Bulut vurucu tim adına utanç dolu 1 günayılamadın demek. içme be mübarek şu zıkkımı.
![]()
Fenerbahçeliler Şike Yapar
Alpay şike yapan bir adamdır.
O halde Alpay Fenerbahçeli'dir.
diyebilir miyiz?
Afedersiniz bölüyorum ama soyadı Koç olan birinden bunu duymayı hak etmediğimi düşünüyorum.
Çamur at izi kalsın tarzı kampanyalar ile ismimi karalamaya çalışanlar ile haklı 17. zafer konuşmamda hesaplaşacağımın da bilinmesini isterim.
" soyadı Koç olan biri"Afedersiniz bölüyorum ama soyadı Koç olan birinden bunu duymayı hak etmediğimi düşünüyorum.
Çamur at izi kalsın tarzı kampanyalar ile ismimi karalamaya çalışanlar ile haklı 17. zafer konuşmamda hesaplaşacağımın da bilinmesini isterim.
"Gamze Başlıkları" diye okudum
Sen de vurucu timin 1 parçasısın tim arkadaşına ateş etmişler üzülmüyor musunVurdurmak mi vurdurmamak mi???½
Uzuluyorum desem yalan soylemis olurum kankoSen de vurucu timin 1 parçasısın tim arkadaşına ateş etmişler üzülmüyor musun
Uğur Bulutun bu konuda sessiz kalması tuhaf göz yummuş bu duruma demek kiUzuluyorum desem yalan soylemis olurum kanko
Bu iste Ugur Bulutun ne kadar ahlaksiz, ne kadar hain birisi oldugunu gosterir bence.Uğur Bulutun bu konuda sessiz kalması tuhaf göz yummuş bu duruma demek ki