Gaziantep FK Başkanı Yılmaz: "Hakemlerin Türk olmasından yanayız. Evlatlarımızdan yanayız"

Berat Ulucan

"Milli maçlar vakit kaybıdır"
Berlin Panteri

Adsız.webp

Süper Lig’in ilk haftasında Galatasaray ile karşılaşacakları maç ile ilgili dekazanmak istediklerini kaydeden Memik Yılmaz, "İlk maç Galatasaray. Bizim için hiç fark etmiyor. Sonuçta Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Anadolu takımları dahil hepsi bizim için aynı herkes sahaya kazanmak için çıkıyor. Biz de elimizden geleni yapacağız’dedi.

Yılmaz, nokta transferler için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, ’’Öncelikle yeni sezon Türk futbol camiasına hayırlı olsun. Kazasız belasız bir sezon diliyorum. Yeni sezonda Türk futbolu adına beklentilerimiz yüksek. Hakemlerimizin Türk olmasından yanayız. Biz evlatlarımızdan yanayız. Tabi ki günümüz şartlarında futbol bir ekonomi. İyi olsun diye biz de kendi çapımızda şehrimize ve takımımıza yakışır bir şekilde transferlerimizi yaptık. Bir iki nokta transferimiz var. İnşallah sezon başlamadan veya transfer süresi bitmeden onları da takımımıza katacağız. Her zaman için tüm takımların şampiyon olma hayalleri vardır. Biz de elimizden gelenin en yapıp takımımızı iyi yerlere getirmeye çalışacağız. Gönül ister ki Gaziantep FK şampiyon olsun’’ diye konuştu.

Adsız.webp

Her sene aynı hikaye. Ligin tahmini sekizinci ya da onuncu haftaları civarı, Fener biraz geriye düşünce "yabancı hakem isterük" yaygaraları başlar, ligin geri kalanında yabancı VAR ile devam edilir.

Ha bize fark etmez. Her türlü ezer geçeriz sahada evelallah.

İşte sezonun ilk yerli algısı hakkında demeç veren spor adamı. Sonra türk hakemlerinden şikayet edecek olan da ilk başkanı olarak not alınmasını rica ediyorum.

Bunlara fark atıp tamam süper mario diye tweet atacaksın.
Ulan bir kulüp başkanı olsam paso t. geçmeli post attırırdım resmi hesaptan.

Bu sezon aleyhimize tarihi Ali Cengiz oyunlar dönecek belli. Hem saha içi hem saha dışı yaylım ateşi olacak. Bize döve döve vura vura yenmek düşecek
Her sene öyle değil mi?
Her sene tarihin en zorlu şampiyonluğunu kazanıyoruz. Şerefsizliği her sene artırarak devam ettiriyorlar.

Adam en azından net olarak tarafını söylemiş ve tercihini iletmiş. Galatasaray olarak biz ne istiyoruz bilen var mı? Yabancı ise bugün niye istemiyoruz başkaları isteyince oluyor sonra neden buna müsade ediliyor?

Bu arada bunların taktik şu: Önce Türk hakemlerine yalakalık yapayım belki kayırırlar. Sıçıp sıvadıklarında da ilk isyan bunlardan. Mesela fb de aynı. Niye? Çünkü fb de artık sıradan bir Anadolu takımı.

Hakem konusunda yanar döner davranıyor bizimkiler fakat medya önünde en başından yabancı var hakemleri olmalı diye soylemeliydik

recep ivedikteki nurullah tipli herifin başkanlığını yaptığı takımı da yenelim 1 zahmet

İşte sezonun ilk yerli algısı hakkında demeç veren spor adamı. Sonra türk hakemlerinden şikayet edecek olan da ilk başkanı olarak not alınmasını rica ediyorum.
Bir de şunu sorsalar kendilerine; bizim evlatlarımız neden bu kadar yetersiz veya bu evlatlarımızı bir kişinin söylemi ile neden yetersiz ilan ediyoruz.

Geri
Üst Alt