- 24 Mayıs 2009
- 17.495
- 20.436
- 2.643
Antep en az 1 gol atar. Oyun bile kuramadan kaotik ortamdan gol atarız en fazla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedek olsa takmazdik be mithadimGeçen sene koşu mesafesi, topla oynama vs. vardı. Şimdi de yedek muhabbeti var. Yedekleri bu kadar kafasına takan başka taraftar grubu yoktur.
Sen yöneticiyken çok iyi yorumlar yapıyordun sankiGSC admininin yoruma bak, evlere şenlik…
800 kilo adamı şakşaklasa güzel yorum mu olacaktıGSC admininin yoruma bak, evlere şenlik…
eren çok daha iyi bir futbolcu olduğu için olabilir miKazimcan neden oynamıyor? Bu forma adaletsizligi kendini bitirecek haberi yok. Git oğlum basaksehire ne bekliyorsun. İyi oynasan da sana yer yok bu takımda
Neye göre daha iyi mesela? Bence kazimcan daha iyi. 30 senedir de futbol izliyorum, Eren'in kazimcan'dan iyi olduğu tek konu biraz daha iyi defans yapması. Overall'da kazimcandan iyi değil. Ha kazimcan da marcelo değil elbeteren çok daha iyi bir futbolcu olduğu için olabilir mi
GSC admininin yoruma bak, evlere şenlik…
Neye göre daha iyi mesela? Bence kazimcan daha iyi. 30 senedir de futbol izliyorum, Eren'in kazimcan'dan iyi olduğu tek konu biraz daha iyi defans yapması. Overall'da kazimcandan iyi değil. Ha kazimcan da marcelo değil elbet
Ben 17 yıl önce foruma girdiğimde abiler GS kültürünü bana öğrettiği için emektar bir oyuncuya, kaptana, şampiyonluklarda, rekorlarda payı olan oyuncuyu eleştirmeyi ama saygısızlık yapmamayı öğretmişlerdi. Belli ki sen de bu eksik kalmış Uğur, o abilerin neredeyse tamamı şu an forumda değil, ben görevi üstleneyim dedimSen yöneticiyken çok iyi yorumlar yapıyordun sanki
Ben 17 yıl önce foruma girdiğimde abiler GS kültürünü bana öğrettiği için emektar bir oyuncuya, kaptana, şampiyonluklarda, rekorlarda payı olan oyuncuyu eleştirmeyi ama saygısızlık yapmamayı öğretmişlerdi. Belli ki sen de bu eksik kalmış Uğur, o abilerin neredeyse tamamı şu an forumda değil, ben görevi üstleneyim dedim
Adam sakatlansa mutluluktan göbek atacak adamları admin yapan herkese de saygılar
Galatasaray Sk ile icardi bir tutulmamalı Güray abi. Kaldı ki herifin sosyal medyada ağzının çalıştığı kadar idmanda çalışsa bugün hepimiz saygıyla anıyorduk. Şu saatten sonra taraftarın sevgisine ihanet eden Belhanda’dan hallice biri gibi takılıyor
Galatasaray'ın yedek kulübesi:
Batuhan Şen
Günay Güvenç
Ahmed Kutucu
Kaan Ayhan
Yusuf Demir
Dağhan Kahraman
Eyüp Can Karasu
Cihan Akgün
Kazımcan Karataş