GSC Haber Gaziantep FK Karşısında İlk 11'imiz

Antep en az 1 gol atar. Oyun bile kuramadan kaotik ortamdan gol atarız en fazla.

Kazimcan neden oynamıyor? Bu forma adaletsizligi kendini bitirecek haberi yok. Git oğlum basaksehire ne bekliyorsun. İyi oynasan da sana yer yok bu takımda

Yusuf Demir'in kadroda olmasını bana açıklayacak biri var mı?

eren çok daha iyi bir futbolcu olduğu için olabilir mi
Neye göre daha iyi mesela? Bence kazimcan daha iyi. 30 senedir de futbol izliyorum, Eren'in kazimcan'dan iyi olduğu tek konu biraz daha iyi defans yapması. Overall'da kazimcandan iyi değil. Ha kazimcan da marcelo değil elbet

GSC admininin yoruma bak, evlere şenlik…

Galatasaray Sk ile icardi bir tutulmamalı Güray abi. Kaldı ki herifin sosyal medyada ağzının çalıştığı kadar idmanda çalışsa bugün hepimiz saygıyla anıyorduk. Şu saatten sonra taraftarın sevgisine ihanet eden Belhanda’dan hallice biri gibi takılıyor

Bu singo öldü mü arkadaş söyleyin

Neye göre daha iyi mesela? Bence kazimcan daha iyi. 30 senedir de futbol izliyorum, Eren'in kazimcan'dan iyi olduğu tek konu biraz daha iyi defans yapması. Overall'da kazimcandan iyi değil. Ha kazimcan da marcelo değil elbet

İkisi de kötü futbolcu bence hocam. Kazımcan zaman zaman parlıyor ama çok yetersiz oynadığı top. Eren de başlarda iyi oynasa da ciddi maçlarda sıvayan bir vibe verdi. İkisi de en fazla yedek olmalı

Bir ya da iki değişiklikle bitiririz maçı.

Sen yöneticiyken çok iyi yorumlar yapıyordun sanki
Ben 17 yıl önce foruma girdiğimde abiler GS kültürünü bana öğrettiği için emektar bir oyuncuya, kaptana, şampiyonluklarda, rekorlarda payı olan oyuncuyu eleştirmeyi ama saygısızlık yapmamayı öğretmişlerdi. Belli ki sen de bu eksik kalmış Uğur, o abilerin neredeyse tamamı şu an forumda değil, ben görevi üstleneyim dedim ;)

Adam sakatlansa mutluluktan göbek atacak adamları admin yapan herkese de saygılar

Ben 17 yıl önce foruma girdiğimde abiler GS kültürünü bana öğrettiği için emektar bir oyuncuya, kaptana, şampiyonluklarda, rekorlarda payı olan oyuncuyu eleştirmeyi ama saygısızlık yapmamayı öğretmişlerdi. Belli ki sen de bu eksik kalmış Uğur, o abilerin neredeyse tamamı şu an forumda değil, ben görevi üstleneyim dedim ;)

Adam sakatlansa mutluluktan göbek atacak adamları admin yapan herkese de saygılar
;)

Yedekler mükemmel. Her an skoru degistirebilecek futbolcularımız var.

Galatasaray Sk ile icardi bir tutulmamalı Güray abi. Kaldı ki herifin sosyal medyada ağzının çalıştığı kadar idmanda çalışsa bugün hepimiz saygıyla anıyorduk. Şu saatten sonra taraftarın sevgisine ihanet eden Belhanda’dan hallice biri gibi takılıyor

1 sezonu sakat geçirmiş, 32 yaşında bir forvet ilk yarıyı ligde en çok gol atan oyuncu olarak kapatıyorsa ve bunu yaparken çoğu maçta yedekse ben burada Icardi’ye kabahat bulmam Tagutay’ım.

At Osimhen’e, Barış’a taktiğiyle 2 sezondur idare ettiğimiz için Icardi sırıtıyor. Topu ileri taşımak için fizikli hücumcuya ihtiyaç var. Yoksa bence 2 sezon önceki Icardi’den daha fazla çalışıyor ve fit halde olabilir

Galatasaray'ın yedek kulübesi:

🔸 Batuhan Şen
🔸 Günay Güvenç
🔸 Ahmed Kutucu
🔸 Kaan Ayhan
🔸 Yusuf Demir
🔸 Dağhan Kahraman
🔸 Eyüp Can Karasu
🔸 Cihan Akgün
🔸 Kazımcan Karataş

bu ne la
3. lig takımı gibi kulübe